Panel Kelenföldön vagy Tégla lakás Kőbányán?
Figyelt kérdés
Ti melyiket választanátok?2017. jan. 30. 19:40
2/7 anonim válasza:
Attól függ neked mik a szempontjaid.Én nemrég vettem lakást, és 2 dolog volt fontos, ebből az egyik nem jött össze, mert nem olyan csendes.És már nem bánnám, ha messzebb lenne, csak jobb lenne.
5/7 anonim válasza:
Tégla Kőbányán :) Az Óhegy része egész jó, egy zavaró dolog van -számomra- a repülők.
6/7 anonim válasza:
Kőbánya nem kicsi....és annyiféle téglalakás van ott. Én amugy Kelenföldön lakom, korábban laktam panelben, és nagyon megszerettem a környéket, annyira, hogy amikor lehetőség nyilt jobb lakásba költözni, akkor is itt maradtunk a lakótelep mellett, egy kis tégla társasházban vettünk lakást. Nem véletlenül drágább, mint Kőbányán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!