Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapest XX. Ker Helsinki út...

Budapest XX. Ker Helsinki út mennyire élhető környék?

Figyelt kérdés
Lakást szeretnék vásárolni, a magas árak miatt főképp csak a peremkerületek jönnek szóba. Találtam itt egy nagyon szép lakást, viszont nem tudom, hogy a környezet mennyire összeegyeztethető a nyugodt élettel. Pesterzsébet felső buszmegállóval szemben van kb. a lakás egyébként. Valaki lakik esetleg arra fele, vagy tudja hogy milyen jellemzői vannak ennek a résznek? Mennyire biztonságos?

2017. jan. 18. 14:34
1 2
 11/11 Kim Bo Mao ***** válasza:
100%

Utolsó-hoz annyit szólnék/tennék hozzá, hogy nem minden belvárosi lakás zajos, sőt a gangra-néző lakások többsége (ha olyan a lakóközösség) nagyon nagyon csendes, még a legforgalmasabb utak mellett is, mert a vastag körépületek megfogják a zajt.

Kedves kérdező! 1-2 éve mi is lakást néztünk, és mint te is mi is találtunk 3 nagyon szimpatikus lakást a Helsinki útról (és mindnek volt még erkélye is), a leírásban/papíron minden szimpi volt, bár mi is hallottunk ezt-azt. Aztán megnéztük személyesen...Olyan zajos volt kint, hogy nem hallottam ahogy az ingatlanos beszél hozzám...Mintha autópálya mellett álltunk volna... Tényleg nagy volt a szél. A házakon látszott hogy elhanyagolt, és a környék is nagyon nagyon lehangoló volt, valahogy az atmoszférája. Annyi zombit mint arra se láttam még, és bár bennem nincs semmilyen előítélet sem, de voltak rosszarcú cigányok (nagyon trehányul viselkedtek/beszéltek, áradt belőlök a retardáltság már elnézést). Menet közben az egyik lakásról kiderült, hogy igazából bonyolult hitelügylete van, a másikból elviselhetetlen hullaszag volt (a szőnyegen még egy bazi nagy megbarnult vértócsa is volt), a 3. lakást már nem néztük meg, mert már lemondtunk a környékről.

2017. márc. 18. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!