Budapest környékén 10 millió Ft-ért, lehet-e egy 2 szobás házat vásárolni, amely lakható is?
Figyelt kérdés
Budapesthez közel szeretnénk egy kis házat vásárolni, a várostól olyan fél-, max háromnegyed órára, nem kell semmi luxus, csak azért legyen költözhető és jó állapotban. Ennyi pénzért lehet már találni, illetve hol érdemesebb inkább nézelődni ?2017. jan. 5. 21:25
11/11 anonim válasza:
Hát nem tudom utolsó, a párom Dunaharasztiból jár Tökölre haza autóval, és az 51-es felé nem szokott dugó lenni soha.
Én Tökölről járok Budapestre, de ki tudom kerülni Miklós felé a reptéri dugót, tényleg nem értem miklósinak mért kell arra járnia, de a kollégád biztos tudja :-). A hévvel az a baj h TÖkölről alapból 50 perc csak a menetidő, pedig mi is a hév mellett lakunk, de ez egyszerűen túl sok, vagy ha legalább beljebb vinne és nem csak a vágóhídig akkor jobb lenne. Mivel én az új buda centernél dolgozok, odáig simán ott vagyok autóval ennyi idő alatt.
De persze a csepel-szigeti közlekedést egészében véve úgy jellemezném, h sz*r.
Az ingatlanárak meg mindenhol felmentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!