Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapest 8. ker Lujza utcának...

Budapest 8. ker Lujza utcának melyik a "jobb" része, az északi vagy a déli?

Figyelt kérdés
Ismerem a környéket,viszont kevés ott lakót ismerek, nem kérek a tipikus kerületet ócsároló megjegyzésekből,köszönöm.

2016. dec. 15. 18:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
A kérdés nem provokáció, az egy dolog,hogy változhatnak a lakok, de van jelenlegi állapot is, illetve van egy-két haz, ahol látszik,hogy merre indult el a haz lakokozossege. Egyébként ha nem érted, ne válaszolj. Pl. Azért kérdezem, mert a Teleki szerintem jobb mint a Kálvária, a Baross nyugati oldala biztonságosabb mint a keleti, a Dioazeghyben is lehet viszonylag normális házban lakni. Erre irányult a kérdésem, van-e ott lako illetve vendégségbe járó, ha ha erőkhöz jjaro ember itt,aki segíteni tud. Nem véletlenül írtam, hogy ócsároló "nyócker" kommenteket nem kerek, mert nincs értelme, főleg nem olyanoktól akik kevesebbet laktak Józsefvárosban, meg vas aggyal 60 kilók,hogy fosnqk mindenhol. Tehát ha érdemleges válaszokat nem kapok, akkor itt nem kapok,tudomásul veszem es kész. Ne itt éljetek ki a frusztraciotokat.
2016. dec. 16. 06:48
 12/16 A kérdező kommentje:
Ja es x évvel ezelőtti Google street views képeket linkelni rohadt gaz, látszik hogy kb sosem jártál ott.
2016. dec. 16. 06:49
 13/16 anonim ***** válasza:

Válaszoltam neked, írtam hogy a déli a jobb.

Ezt kérdezeted, akkor mi a bajod?

Inkább köszönnéd meg.

2016. dec. 16. 12:04
 14/16 anonim ***** válasza:

nem tudom, hogy hasznos-e számodra, de egy rossz környéken (másutt) új építésű és kitűnő lakóközösségű házban laktam. Hiába volt a ház jó, nem volt jó ott lakni. Beleesek a 60 kg vasággyal kategóriába, tetejében nő vagyok. Nem tartom helyesnek, hogy haza kell menekülni, nem tudnék birkózni senkivel. És a gyerekeimet felvettem, bár már nem karon-ülők voltak, úgy mentünk az utolsó métereken, mert nem akartam, hogy a 20 kg vasággyal emberke a koszban-bűzben botladozzon.

A VIII.-és a IX. kerület most ebben a vajúdó állapotban van, sok új, korszerű, méregdrága ház épül - geotermikus fűtésű, portaszolgálatos-, de nehezen halad a rehabilitáció, és a megmaradt, leeresztett épületek elkeseredett, elnyomorodott lakói élhetetlenné tudják tenni. Nálunk elképesztő szemét, bűz volt az utcán, és esténként ordibálás.

Szerintem ahova tervezi az ember, hogy esetleg majd ott lakik, személyesen, többször, mindenféle napszakban sétálva lehet megismerni a környéket, és megérezni: akarok-e ott lakni? jó-e ez nekem?

2016. dec. 16. 12:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Az utolsónak teljesen igaza van. Csak annyival egészíteném ki, hogy ha gyerekkel közlekedsz, akkor "védve vagy", mert az még a bidáméknél egy szent dolognak számít.
2016. dec. 16. 16:07
 16/16 anonim ***** válasza:

Ez milyen nevetseges mar h a gyerekeddel vedve vagy. Hat koszi szepen! Milyen vilag mar ez hogy csak akkor lehetsz biztonsagban a dogevoktol ha a gyerekeddel vagy?

Egyaltalan SEMMI keresnivalojuknak nem kene lennie a hazankban... Vagy kene a regi csendorseg h meg legyenek tanitva ujra viselkedni

2016. dec. 16. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!