Budapest 8. ker Lujza utcának melyik a "jobb" része, az északi vagy a déli?
Figyelt kérdés
Ismerem a környéket,viszont kevés ott lakót ismerek, nem kérek a tipikus kerületet ócsároló megjegyzésekből,köszönöm.2016. dec. 15. 18:32
1/16 anonim válasza:
Egyforma. A lakók egyik napról a másikra változhatnak.
2/16 anonim válasza:
Éjfélkor végigsétálsz énekelve. Ahol nem kapsz kést a hátadba az a jobb környék.
3/16 A kérdező kommentje:
NAgyon építő jellegű volt a hozzászólásod kedves utolsó...
2016. dec. 15. 20:17
4/16 anonim válasza:
5/16 anonim válasza:
Kérdezö! Te vagy egy utolso!!!!! #4 képek alapján talán elhiszed, hogy nem irtam hülyeséget?
6/16 anonim válasza:
Őszintén? nem tudom mi a szart vár a mi kérdezőnk. Ismeri a környéket, a lakók meg változhatnak.
7/16 anonim válasza:
"Budapest 8. ker Lujza utcának melyik a "jobb" része "
A nap vicce!
:))))))))))
8/16 anonim válasza:
Magyarra lefordítva azt kérdezed, hogy Bp. egyik legócskább kerületének, egyik legócskább utcájának, melyik a kevésbé legócskább része?!
...és még azt is meghatározod, hogy "nem kérek a...kerületet ócsároló megjegyzésekből"
Erre mégis milyen választ vársz??
Amúgy mégis hogyan lehetne "ócsárolni" azt, ami eleve ócska?!
Azaz: full putri!
9/16 anonim válasza:
Az egesz 8 ker gyonyoru varos resz volt egeszen addig mig a sok dögevőt be nem telepitettek es azok tonkre nem tették...
Amire azok olyan buszkek, h az ő "nyóckerük", a "gettó"
az valojaban a MI szep varosrészünk amit ezek tonkretettek es lelaktak...
Amugy a kerdes tenyleg provokacio!
10/16 anonim válasza:
Én szívesen költöznék a Rózsadombról a hangulatos Lujza utcába, az északi részbe. Ennek első akadálya, hogy nem lakom a Rózsadombon. "Kabáton a gomb, az vagy Rózsadomb"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!