Lujza utca, Kálvária, - Teleki, - Orczy-tér milyen környék?
A fent említett környéken milyen a közbiztonság, éjszakai megközelíthetőség, illetve alapvetően milyen környék ez?
Lakásvásárlás céljából érdekelne.
A VIII. kerulet talan legrosszabb reszeit soroltad fel. Ha nincs penzed lakasra, csak itt, inkabb gyujts meg hozza es vegyel valahol mashol.
Alapvetoen milyen kornyek? Tele 'kisebbseggel', prostikkal, stricikkel, ejszaka feher ember arrafele nem jar az utcan.
tényleg, Budapest nem szuttyosabb helye. Ha végig mész rajta, akkor látod, pl. Orczy tér.
De végig az Üllői út ezen szakasza. Én egyszer parkoltam az Üllői út 78 előtt, és két verekedést is láttam, hál'Istennek a másik oldalon történt. Húztam is el onnan.
Kifogtam első körbe a legjobbakat :)
VI, VII. kerület, illetve a VIII. Corvin sétányig bezárólagos része vállalható?
Korántsem olyan rosszak ezek, mint hírlenek. Persze mindegyiken van bőven cigány, csöves, stb., de a közbiztonság alapvetően nem rossz, éjszaka sem. Egy szabolcsi, borsodi faluhoz, vagy akár némelyik megyeszékhelyhez képest ilyen téren a nyócker szinte egy Kánaán.
Ha nincs pénzed másra, menj oda nyugodtan, a belvárosban vannak, könnyen eljutni a város bármelyik pontjára.
Ami negatívum, hogy nagyon mocskos a környék, még a többi belvárosi kerületnél is gázabb a higiénia.
Egy tipp: mielőtt esetleg lakást vennél ezen környékeken, a házat tanulmányozd át alaposan. Ki lehet fogni csendes, jó, akár többségében magyar lakókat, de könnyen ennek az ellenkezőjét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!