Milyen környék a Teleki tér? Közlekedés és közbiztonság szempontjából. A környéken lakók mesélnének egy kicsit?
Annak ellenére,hogy budán lakom,ráadásul elég jó helyen,szerintem tök jó a nyócker.
Én ott dolgozom a teleki tértől nem messze,napi szinten megyek arra vásárolni.Jó az új piac,a kifőzde,a L.dl,stb.,rengeteg tök jó bolt van a környéken.Festék,vízvezetékes cuccok,műszaki,üveges,és lehetne sorolni.Mindegyikben vásároltam,sokszor,tök normális minden.Még szombaton is sokszor átmegyek a 8-ba ezt azt intézni.
Újítják fel a tereket is...
Úgyhogy nem kell szídni,meg egyből gettózni.
A Népszínház utca végén a Teleki térnél nagyon sok a kocsma, ott sötétebb bőrűek részegednek, ordítva veszekednek egymással. A villamosmegállónál is ott vannak.
Azonban - lekopogom - eddig nem bántottak. Annyi a lényeg, hogy a táskádban ne kotorj, zenét ne hallgass és ne tűnt olyannak, akit megéri kirabolni. Továbbá nézd őket levegőnek. Én így szoktam és így nincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!