Milyen környék a Teleki tér? Közlekedés és közbiztonság szempontjából. A környéken lakók mesélnének egy kicsit?
A pápa tér egész jó szerintem. :)
Leginkább a Nagy Fuvaros utca érdekes. De ott még ordítás se nagyon van, csak sötétebb bőrű emberek, meg ha lány vagy, nagyon megnéznek. De ennyi.
6-os vagyok ismét.
Még azt megírnám,hogy pl.Budán is vannak "nem egyszerű" helyek.Jártas vagyok egy két elvileg úri társasházban,ahol azt hinnéd,minden happy,közben aljas genyók a lakók,mindenféle 90-es évek bukott,kiöregedett ajudis vállalkozói,milliós adósságokkal,elhagyott eladósodott sznob megráncosodott vén muffok,akik még mindig 1 négyzetméter ingatlanért anyjukat eladnák,és feljelentenék a szomszédait.
Egyátalán nem biztos,hogy olyan jó ott élni napi szinten.
A 8 olyan,amilyen,de legalább nem játszák meg magukat az emberek.
Sosem felejtem el,egyszer kb.30 éve kifogyott a benzin Pasaréten a Simsonomból,megkérdeztem egy kapunál egy tagot,nincs e egy kis benzine,mire ő:ez nem csöves koldulóhely öcsém.
Erről ennyit
Én pont ott lakom. Fényes nappal bármikor végig mehetsz az utcán... De este sötétedés után már félve megyek haza. ordítozás, dajdajozás tök mindegy, hogy hétköznap vagy hétvége. a rézbőrűeknek nem számít.
Szerintem ha jót akarsz, nem veszel itt lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!