A Bp-i füredi lakótelepről mi a véleményetek? (Szentmihályi utca környéke)
Figyelt kérdés
Milyen a közbiztonság, az ott lakók, illetve milyen a lakások állapota (pl csótányok vannak-e).2016. nov. 3. 13:17
1/4 anonim válasza:
Szerintem nagyon jo kornyék,sok a zoldovezet,Jo kis atlagos panellakasokkal,es nagyon kozek van az Ors vezer terehez,ami nagy elony.
Csotanyokrol nem lehet altalanositani vagy van valahol,vagy nincs,ez nem haz,hanem lakasfuggo. Ha van,akkor csotanyirtot kell hivni.
2/4 anonim válasza:
Nemrég vettem ott lakást, nekem eddig bejött. A szélső házak a Kerepesi út miatt nagyobb zaj/porterhelést kapnak, de kicsit beljebb már nagyon jó.
A környék parkosított, hajléktalanok nem nagyon vannak. Biztonságos környék. A panelek nagy részét már felújították, amit nem az meg folyamatban van. Ahogy már más is írta, az Örs csak pár perc, ami nagyon jó.
3/4 A kérdező kommentje:
Utolsó, te mennyiért vettél arra lakást?
2016. nov. 28. 12:42
4/4 anonim válasza:
hát azért trolival pár megálló az nem olyan, hogy rögtön ott van a metró szerintem... nekem az nem tetszett a füredi utcai lakásban ahol laktam, hogy a konyha egy pici csík volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!