Debrecen Asztalos utca mennyire jó ötlet házvásárlás céljából?
Figyelt kérdés
Az utcában szeretnék házat venni, de nem ismerem a környéket. Milyen a közlekedés? Milyen a környezet? Sok kissebségi van a környéken, vagy ki lehet menni az utcára este 10 után is?
Köszi a válaszaitokat.
2016. szept. 27. 23:26
1/2 anonim válasza:
Az Asztalos utca a Biharikert körül van, a Létai út másik oldalán. A Biharikert egy kertes házas övezet, csendes környék, kisebbségieket én még arra nem láttam. Az Asztalos utca úgy emlékszem, a 41, 41y-os vonalán van, az reggel és délután kb. 15 percenként közlekedik, máskor 30 percenként. Szerintem éjjel is nyugodtan járható, legalábbis a Biharikert jó környék. De valami miatt (erre még nem jöttem rá, miért) a Csapókert jóval népszerűbb.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. :)
2016. okt. 1. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!