Veszprém, Vas vagy Somogy megyébe költöznétek, ha a fő szempont a jó közbiztonság lenne?
Én somogyi vagyok. Hát...betörések, lopások elég gyakoriak a kis falvakban. De gondolom ez azért mindenhol így van. Főleg a falu széli házak vannak veszélyben.
Somogyban elég kicsi az esélye, hogy találsz munkát egy kis faluban. Mindenképpen utazni kellene...
Ha én válaszhatnék, akkor inkább Veszprém m-be mennék.
1, Mert szeretnék hozzá 1000 nm feletti telket, és az nagy településen igen ritka, vagy nincs.
2, Mert nagy településre nincs pénzem. :D
Viszont egy kisebb település egy rendes várostól (30 000 fő) nem annyira messze szóba jön.
Igaz, nem ezt a megyét kérdezted, de ha a közbiztonság a fő, ezt ajánlanám, mert ezt ismerem:
Pest megye, Tápióság, TÖKÉLETES KÖZBIZTONSÁG!
(Eddig legalábbis, hogy holnap mi lesz nem tudhatjuk.)
A régi öregek a mai napig nem zárják a kaput.
Aki viszont zárja a kaput, nem zárja a lakást.
Budapest közig határától 35 km-re.
Kedves, szép falu, befogadó emberek, jó iskola, tájvédelmi körzet, viszonylag olcsók az ingatlanok.
Zónázó vonattal 40 perc a Keleti a szomszéd faluból, ami 6 km-re van, oda busz jár, menetidő 10 perc.
Kedves Kérdező!
Nem vagyok ingatlanos, hogy bármire is rá akarnálak beszélni.
Nem tudom milyen forrásból informálódsz de én 20 éve élek itt, összesen a 20 év alatt 2 betörés volt, az egyiket egy dúsgazdag vállalkozó elkényeztetett fiacskája csinálta a haverjaival szórakozásból, a másikat monori integrálódók, de már az elkövetéskor elkapták őket.
De te tudod, sok szerencsét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!