Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Vennétek földszinti lakást...

Vennétek földszinti lakást kiadásra?

Figyelt kérdés
4 emeletes tégla épületben lenne, alatta pince van. Az egyik ablak egy viszonylag forgalmas útra néz, de a ház kicsit beljebb van, nem teljesen az út szélén.
2016. okt. 19. 13:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Kiadásra venném, de nem cégnek, hanem magánszemélynek!
2016. okt. 22. 09:00
 12/13 anonim ***** válasza:

Kiadásra szerintem nem hátrány a földszint. Ha Pesten van, akkor főleg. Kevés a lakás, ami van, arra is hamar lecsapnak, ha jó helyen van közlekedés szempontjából, akkor nem lesz problémád a kiadással. A későbbi eladásnál valószínűleg kevesebbet fogsz tudni kérni, mint egy emeleti lakásért, de gondolom most is kevesebbért veszed.

Én nem szeretem a földszinti lakásokat, se a panelokat, meg még sok mindent, de amíg albérletben laktam, addig ezek nem számítottak, laktam mindegyikben. Azért volt mindegy, mert ideiglenes megoldás az albérlet. Szerintem sokan gondolkodnak így.

2016. okt. 22. 11:30
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

A földszinteset sokan szeretik mert nem kell (sokat) lépcsőzni és liftezni (már ha egyáltalán liftes ház).

Annyi hátránya van hogy ha nincs fűtött garázs alatta vagy egyéb fűtött tároló vagy közös helység akkor hűvösebb a lakás. De jó nyílászárókkal és padlószigeteléssel ez a probléma is kiküszöbölhető.

2016. okt. 23. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!