Mennyire gazos környek a Corvin negyed? Olvastam itt hozzaszolasokat, de mindegyik legalabb 5 eves. Van valakinek friss infoja, tapasztalata, szabad ott lakast venni?
Egy jó cikk a prolikról:
Néhány gondolat a cikkből:
"..a „proli” egy nyilvánvaló új jelentést kapott az elmúlt évtizedek során: az igénytelen, ízléstelen, kulturálatlan, de öntudatos és erőszakos figurákat hívjuk így. Ennek a nevezéknek semmi köze nincs ahhoz, hogy az illető személy munkás vagy értelmiségi, fideszes vagy szoci, tanuló vagy nyugdíjas. ... büszke arra, hogy nem fogyaszt kultúrát, viszont határozott véleménye van a világ minden kérdéséről ... A prolinak semmije sincs, csak a büszkesége, a lakása, az autója, a lapos tévéje meg a százezres nyugdíja."
Ismerős amikor ilyeneket írsz, hogy: "szerencsétlen", "gyökér", "hülye", "kretén", "torszülött".
Vagy arról, hogy drága kerületben laksz, hogy ott nagy a "vásárlóerő" stb., ahogy emberekről mondasz vélemény az alapján, hogy budai vagy nem budai kerületben élnek stb.
Visszaolvasható, hogy te hogy reagálsz, milyen stílusban válaszolsz és az is, hogy én miként válaszolok.
Veled ellentétben én ilyenek írtam: "Valaki nem attól proli vagy sem, hogy hol lakik, hanem sokkal inkább attól ahogy viselkedik, beszél, ír, gondolkodik.... ki mennyire drága lakást/házat vesz nincs összefüggésben azzal, hogy mennyire "civilizált" vagy "proli""
Nem attól leszel "elit", hogy másokat "proli"-nak titulálsz/tituláltok és Budán laksz/laktok.
Hiba laksz "jó" helyen, a szomszédaidat nagyon sajnálom, hogy melletted laknak, annak ellenére, hogy sokat fizettek a lakásukért. A drága lakás sajnos nem garancia arra, hogy milyen szomszédod lesz.
Írdad: "Az eredeti kérdés akörül forgott, hogy Budán jobb-e lakni, vagy Pesten"
Nem igaz, nézd meg a topik címét: "Mennyire gazos környek a Corvin negyed?"
Írtad: "Aki született budai, az önszántából soha sem költözne Pestre. Aki betelepült budai, az meg önszántából azért nem költözne újra Pestre, mert meglátta a különbséget a kettő között, és nem akar lemondani a jóról."
Nem a kérdésekre válaszoltál! A kérdések ezek voltak: "Vagyis ha valaki átköltözik Pestről Budára akkor civilizált lesz? Aki Budáról Pestre az meg proli?"
Írtad: "A vidékieknek most nincs köze ehhez, mert bár azok is egy kategória, itt most alapvetően Budáról és Pestről beszélünk. "
Az ország nagy része vidéken él!
"tényleg mennyire hülye vagy, pedig nem nehéz két válaszadót egymástól megkülönböztetni. "
A válasz mindkettőtöknek ment: te tereltél, hogy ne kelljen válaszolnod a kérdésekre, a másik (ha csak nem te vagy az is, más regisztrációval) kérdezte, hogy miért nem válaszolok azokra.
Már az elején szóltam, hogy ne folytasd, mert lejáratod magad.
Az obszcén és perverz privát üzeneted, amit nekem küldtél bizonyítja, hogy te is tisztában vagy ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!