Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mennyire gazos környek a...

Mennyire gazos környek a Corvin negyed? Olvastam itt hozzaszolasokat, de mindegyik legalabb 5 eves. Van valakinek friss infoja, tapasztalata, szabad ott lakast venni?

Figyelt kérdés

#Corvinnegyed
2016. okt. 16. 20:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
27%

Itt egy friss, csak hogy lásd, mennyire hülye vagy:

[link]

Teljesen világosan látszik, hogy most is nekem van igazam. Első helyen az általam említett V. kerület, második helyen az otthonom, a XII. kerület.

2016. okt. 17. 18:17
 12/21 anonim ***** válasza:
93%

1,4,8,11:

Ezeket írtad:

"6-os gyökér! Nézzük már meg a négyzetméterárakat Pesten és Budán! Mennyi is? Köszönöm, nincs több kérdésem! Szóval akkor ki is járatja le magát?"

"Itt egy friss, csak hogy lásd, mennyire hülye vagy:

[link] "

Az általad belinkelt ingatlannet és koltozzbe statisztikáiból az is látszik pl. hogy, a III (budai) kerület olcsóbb, mint a VI,VII,IX, XIII (pesti kerületek). Akkor ez mit jelent szerinted?

Véleményem szerint abból, hogy ki mennyire drága lakást/házat vesz nincs összefüggésben azzal, hogy mennyire "civilizált" vagy "proli"(, hogy a ti szavaitokat idézzem, nem én használom ezeket)

Ilyen szavakat használsz: "szerencsétlen", "gyökér", "hülye".

Szerinted ez civilizált és kulturált?

"Nem az, aki el akarja hitetni mindenkivel, hogy Pest jobb hely, mint Buda!?"

Hol írtam ilyet?

7:

Ezt írtad:

"Miért járatná már le magát? Buda=civilizáció. Pest=prolik földje."

Vagyis ha valaki átköltözik Pestről Budára akkor civilizált lesz? Aki Budáról Pestre az meg proli?

Laktam 10+ évet Pesten és 10+ évet Budán. Ez akkor minek számít? Aki vidéken lakik azok minek számít?

Továbbra is áll amit írtam már: Szerintem ne folytasd. Csak magadat járatod le (még jobban).

2016. okt. 17. 19:05
 13/21 anonim válasza:
3%

Tényleg az a vita, hogy Buda vagy Pest-e a jobb. Egyértelmű, hogy Buda. Nem véletlenül lakik az elit csaknem egésze budán. Művészek, politikusok, bankárok, élsportolók, az értelmiség és a tudományos élet krémje. Ez tény. KSH adatokból meg lehet nézni, az iskolázottság mértéke is magasabb a budai kerületekben, mint Pesten. Ez akkor is így van, ha egy szegény pesti, akit frusztrál, hogy Pesten, rossz kerületben, rossz környéken, rozsdanegyedben, vagy gettóban kell laknia, az ellenkezőjét állítja.

Vajon mi az oka, hogy az elit budai? Én szívesebben vagyok az elit tagja, mint egy panelproli. Én egyébként XII. kerület, Hajnalka utcában lakom. Meg lehet nézni a Google-n, milyen környék. Kíváncsi vagyok, hogy ez a Pest-mániás utolsó is mer-e dicsekedni a környékkel, ahol lakik.

2016. okt. 17. 19:12
 14/21 anonim ***** válasza:
3%

"Az általad belinkelt ingatlannet és koltozzbe statisztikáiból az is látszik pl. hogy, a III (budai) kerület olcsóbb, mint a VI,VII,IX, XIII (pesti kerületek). Akkor ez mit jelent szerinted?"

Ez de nagy öngól!!!!!!!!!!!!!!!!

Ezt ugyanis nem így mérjük. Ha nem lennél ostoba pesti proli, akkor tudnád, hogy átlagárat úgy mérünk, hogy budai átlagárak összege/6 kerület, és pesti átlagárak összege/17 kerület. Így megkapjuk, hogy a budai oldalon az átlagár 497 ezer, míg pesten ez csak 383 ezer. Szopiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindazok mellett, amit 13-as leírt, érdemes még megemlíteni a bűnügyi statisztikákat. A vagyon elleni bűncselekmények (betörés, autólopás) magasabbak Budán, mivel ezek az elit kerületek, és ezt a bűnözők is tudják szívesebben járnak ide rabolni.

Pesten viszont magasabb az erőszakos bűncselekmények száma, fegyveres rablás, STS és KTS, garázdaság, személy ellen irányuló erőszakos cselekedetek. Ebből következik amit valaki itt írt, hogy Pest civilizálatlanabb. Budán nincsenek gettó szerű képződmények, amiből viszont Pesten több is található. Ez is tény. Minden rasszizmust mellőzve, csak a tényekre hagyatkozva, Budán a roma lakosság aránya 2% alatti. Ugyanez Pesten országos átlag, vagy talán még afeletti is.

Egyébként meg 12-esről mindent elárul, hogy ő is Pesten lakik. Ha okos lenne, tanult, művelt, értelmiségi, akkor ő is Budán lakna. De nem az, ezért neki marad csak Pest.

2016. okt. 17. 19:36
 15/21 anonim ***** válasza:
6%
Ja, majd' kihagytam! Vásárlóerő. Hol is a magasabb? Bíró úr, nincs több kérdésem.
2016. okt. 17. 19:54
 16/21 anonim ***** válasza:
7%
Egy főre jutó SZJA befizetés hol magasabb?
2016. okt. 17. 20:05
 17/21 anonim ***** válasza:
93%

14: "Ezt ugyanis nem így mérjük. Ha nem lennél ostoba pesti proli..."

A 10 és 11-esben kerületenkénti statisztikákat linkeltél és írtad, hogy: "második helyen az otthonom, a XII. kerület."

A linkelt adatokból az látszik amit írtam, csak neked ez nem tetszik, de attól még igaz!

"Egyébként meg 12-esről mindent elárul, hogy ő is Pesten lakik"

Hol írtam ilyet?

"Ha okos lenne, tanult, művelt, értelmiségi, akkor ő is Budán lakna."

Valaki nem attól proli vagy sem, hogy hol lakik, hanem sokkal inkább attól ahogy viselkedik, beszél, ír, gondolkodik.

Továbbra is lejáratod magad (ahogy gondolkozol, írsz, viselkedsz), a te dolgod, csak jeleztem.

13:

"Kíváncsi vagyok, hogy ez a Pest-mániás utolsó is mer-e dicsekedni a környékkel, ahol lakik."

Hol írtam, hogy "Pest-mániás vagyok"?

Az hogy te dicsekszel (te írtad), a te dolgod. Ne kérj arra, hogy dicsekedjek mint ti, én se kértelek erre titeket, magatoktól tettétek. Gondolom nálatok ez jó tulajdonságnak számít.

2016. okt. 17. 20:48
 18/21 anonim válasza:
2%
Valahogy nagyon kimaradt a mostani firkálmányodból, hogy ha Pest a jobb, akkor az elit miért választja még is lakóhelyéül Budát? Ez tény, nem vélemény. Egyébként én büszke vagyok rá, hogy a XII. kerület egyik legjobb részén lakom, neked sem kellene szégyellened, hogy a pesti gettó lakója vagy! Nem nagyon reagáltál a bűnözési statisztikára, a vásárlóerőre, a SZJA dologra, arra, hogy magasabb a diplomások aránya Budán. Hmm?
2016. okt. 17. 20:54
 19/21 anonim ***** válasza:
91%

"kimaradt a mostani firkálmányodból, hogy ha Pest a jobb.."

Sokadjára kérdem: hol írtam, hogy Pest a jobb?

"...hogy a pesti gettó lakója vagy..."

Még egyszer kérdem: hol írtam, hogy Pesten lakok?

"Nem nagyon reagáltál a bűnözési statisztikára, a vásárlóerőre, ..."

A kérdéseimre nem akarsz válaszolni, helyette mindenféléről írsz és azokba kapaszkodsz.

Élőszőr azokra kellene válaszolnod.

Ide másolom, hogy ne kelljen visszanézned:

Ilyen szavakat használsz: "szerencsétlen", "gyökér", "hülye".

Szerinted ez civilizált és kulturált?

"Nem az, aki el akarja hitetni mindenkivel, hogy Pest jobb hely, mint Buda!?"

Hol írtam ilyet?

"Miért járatná már le magát? Buda=civilizáció. Pest=prolik földje."

Vagyis ha valaki átköltözik Pestről Budára akkor civilizált lesz? Aki Budáról Pestre az meg proli?

Laktam 10+ évet Pesten és 10+ évet Budán. Ez akkor minek számít? Aki vidéken lakik azok minek számít?

2016. okt. 17. 21:50
 20/21 anonim ***** válasza:
9%

Az eredeti kérdés akörül forgott, hogy Budán jobb-e lakni, vagy Pesten. Tényekkel alátámasztva bebizonyítottam (meg a másik fickó is), hogy Budán jobb lakni, csak ezt te nem vagy hajlandó tudomásul venni, nyilván azért, mert egy korlátolt illető vagy.

Aki született budai, az önszántából soha sem költözne Pestre. Aki betelepült budai, az meg önszántából azért nem költözne újra Pestre, mert meglátta a különbséget a kettő között, és nem akar lemondani a jóról. A vidékieknek most nincs köze ehhez, mert bár azok is egy kategória, itt most alapvetően Budáról és Pestről beszélünk.

Ráadásul rossz helyre címzed a kérdéseid jó részét, mert azt, hogy "gyökér", "hülye", "szerencsétlen", ezeket én írtam rád, amit fent is tartok, még is a másiktól vársz választ erre. Emiatt még barom is vagy, és ebből is látszik, hogy tényleg mennyire hülye vagy, pedig nem nehéz két válaszadót egymástól megkülönböztetni.

Annyira szívesen találkoznék veled személyesen. Azért mert TUTI BIZTOS vagyok benne, hogy egy nyomi ül a képernyő másik oldalán, és szeretnélek kiröhögni, még annál is jobban, amennyire eddig kiröhögtelek. Eddig csak azért röhögtem rajtad, mert egy kretén vagy, de személyes találkozáskor azért is röhögnék, hogy egy torszülött.

Most búcsúzom tőled, mert a feleségem kérte, hogy ne laptopozzak, de holnap megkapod még a magadét! Neked van feleséged, barátnőd? Gondolom nincs, azért lógsz folyton a neten.

2016. okt. 17. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!