Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » III. kerület mennyire gáz,...

III. kerület mennyire gáz, vennétek ott lakást?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már 3 hónapja keresünk lakást, és most végre találtunk egyet a Tímár utcában, viszont amit megnéztünk lakásokat mindegyikben volt riasztó és ezen kicsit elgondolkoztunk.. aki jártas arra tudna segíteni ? Vannak rossz arcú emberek, szokott bármi probléma lenni éjszaka? Remélem azért nem egy 7. kerület Blaha Lujza térőn színvonal van éjszakánként.. előre is köszönöm a segítséget!

2016. okt. 7. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Van egy park a felüljáró mellett, de max pár hajléktalan alszik ott nyaranta.

Van közzétéve bűnözési térkép, nem hiszem, hogy durvább az átlagtól.

Néha zsaruk is autóval járőröznek, mint máshol, szóval tök átlagos szerintem.

Riasztó, kamera meg ma már minden második lakásban van, szóval ebből még nem kell semmi másra következtetni, mint olcsók ma már a riasztók.

2016. okt. 7. 21:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
III. kerület (Óbuda-Békásmegyer): is sok része van. Drága luxus: részben a Hegyvidék, Rómaifürdő, részben Mocsáros és lakóparkok: Csillaghegy, Rómaipart, Péterhegy alja. Családi házak, kertes házak: Békásmegyer-Ófalu, Csillaghegy, Rómaifürdő, Hegyvidék, Ürömhegy, Aranyhegy. Emeletes régi házak: Belső-Óbuda, panel lakótelepek: Belső-Óbuda, Kaszásdűlő, Római lakótelep, Békásmegyer hegyfelőli, Duna felőli. Átlagos bűnözési szempontból, persze kutya és riasztó soha nem árt.
2016. okt. 8. 00:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Timár utca! Ott van a kerületi kapitányság.
2016. okt. 8. 00:35
 4/7 anonim válasza:
100%

3.! Az semmit nem jelent. A VIII. kerben a Diószeghyben van egy őrs, és mégis budapest legrosszabb utcája. 22 évig laktam ott, és csak egyszer mentem gyalog végig rajta....

Kérdező!

2 évig laktam a 3. kerületben. Teljesen jó az a Tímár utcai környék. Volt ott egy nagy robbanás pár évvel ezelőtt, ami levitt egy házat, de az gázrobbanás volt, sajnos régebbi házakban bárhol előfordulhat.

A 9-es busz Budapest egyik leghosszabb járata, ezért azon esténként telente sok a csöves, akik melegedni szállnak fel. Én a Flórián térnél laktam, és két évig konkrétan nem láttam cigányt. (Nagy volt a kontraszt a nyóchoz képest)

Ezen kívül ott a környéken van budapest legjobb lángosozója, viszont egy éve fizetős lett a parkolás, de ennek ellenére nehéz esténként helyet találni, és a Lajos utcában nagy dugók szoktak lenni.

Összességében nagyon jó környék, nem lehet összehasonlítani a Hungárián belül elhelyezkedő pesti városrészekkel.

2016. okt. 8. 23:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Itt lakom a Tímár utcára merőleges Pacsirtamező utcában, mindenféle időpontban jártam már haza, soha nem találkoztam még csak részegekkel sem, szerintem nagyon nyugis környékről van szó, bár tény, hogy sajnos nem a legtisztább. Szerintem bizonyos ár felett alapból tesznek be riasztót. Gondolom, a Rózsadombon is rengeteg házban van, ebből semmiképp nem következtetnék a környék veszélyességére...
2016. okt. 9. 22:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A Dunakanyarban nincs olyan lakóház vagy hétvégi ház, amelyikbe ne lenne beépítve biztonsági rendszer. Ha nincs valamelyik céggel szerződése a tulajdonosnak, akkor is visít a sziréna, de többnyire van. Ez ma már alap dolog, lakóparkokban minden lakásban van. És ezeket a házakat messziről elkerülik a betörők, nem véletlenül.
2016. okt. 10. 12:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
2016. okt. 12. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!