III. kerület mennyire gáz, vennétek ott lakást?
Van egy park a felüljáró mellett, de max pár hajléktalan alszik ott nyaranta.
Van közzétéve bűnözési térkép, nem hiszem, hogy durvább az átlagtól.
Néha zsaruk is autóval járőröznek, mint máshol, szóval tök átlagos szerintem.
Riasztó, kamera meg ma már minden második lakásban van, szóval ebből még nem kell semmi másra következtetni, mint olcsók ma már a riasztók.
3.! Az semmit nem jelent. A VIII. kerben a Diószeghyben van egy őrs, és mégis budapest legrosszabb utcája. 22 évig laktam ott, és csak egyszer mentem gyalog végig rajta....
Kérdező!
2 évig laktam a 3. kerületben. Teljesen jó az a Tímár utcai környék. Volt ott egy nagy robbanás pár évvel ezelőtt, ami levitt egy házat, de az gázrobbanás volt, sajnos régebbi házakban bárhol előfordulhat.
A 9-es busz Budapest egyik leghosszabb járata, ezért azon esténként telente sok a csöves, akik melegedni szállnak fel. Én a Flórián térnél laktam, és két évig konkrétan nem láttam cigányt. (Nagy volt a kontraszt a nyóchoz képest)
Ezen kívül ott a környéken van budapest legjobb lángosozója, viszont egy éve fizetős lett a parkolás, de ennek ellenére nehéz esténként helyet találni, és a Lajos utcában nagy dugók szoktak lenni.
Összességében nagyon jó környék, nem lehet összehasonlítani a Hungárián belül elhelyezkedő pesti városrészekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!