Mennyiért vennétek meg ezt a lakást? (Pécstől 10 percre van)
2016. okt. 4. 20:06
1/9 anonim válasza:
Az ház. Nem lakás.
Én semennyiért.
2/9 A kérdező kommentje:
Oké, akkor házat. (kötekedés..)
Szerinted semennyit se ér?? Miért?
2016. okt. 4. 20:18
3/9 anonim válasza:
Talán 20 ért, bár pi.csányi kis telken van. Ismerni kellene a közút jellegét, hogy csatornázás van-e, vezetékes gáz van-e stb.
4/9 anonim válasza:
Lehetőleg elmennék megnézni a környékét, ha már komolyan érdekel. Ha olyan a szomszédság, lehet, ingyen sem kellene.
5/9 anonim válasza:
15ért maximum.
De valószínűleg eladhatatlan.
6/9 anonim válasza:
2
1vagyok, nem kötekedés. lakás-ház az egész más dolog.
Győri vagyok ezért nem érdekel Pécs környéke.
De amúgy szép, ujszerű ház ha jó környéken van megérhet ennyit.
7/9 anonim válasza:
Az biztos, hogy ennyi nagyon sok érte. Ennyiért Pécsen belül is lehetne kapni házat, és akkor nem kéne bejárni. Én mondjuk eleve egy pusztuló város agglomerációjába nem terveznék hosszútávon, de ha mégis, akkor 15 milliót ajánlanék egy ilyen házért.
8/9 anonim válasza:
Még mindig 7-es vagyok. Amúgy Pellérdet ismerem, mert anno Pécsen laktam. Nyugis hfalu, az biztos, a közlekedés viszont nem olyan jó.
9/9 anonim válasza:
Max.15 millióért. Ennyiért a Mecsekoldalban is lehet már házat venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!