Ingatlan vasarlasban letezhetnek ilyenek? Szerintetek is bűzlik a dolog?
1.ingatlanos oldalon hirdetnek banki bedolt lakasokat
2.keszpenzben kernek eloleget,millios nagysagrendben
3.szerzodest nem kuldenek at kèrèsre,mert allitasuk szerint,ott helyben kell megírni
Miből áll még a mese?
ingatlant árulnak vagy követelést?
Banki koveteles... Radasul az ingatlanos hozza az ugyvedet,akinek a koltseget nekem kellene fedeznem...
Amikor szamonkertem az ugyvedet,miert nincs kesz a szerzodes 1 munkanappal a szerzodeskotes elott,annyit mondott -kerdezze az ingatlanost-
(???)
Önmagával a követelés vételével nincs baj,nem bonyolult ügyek de saját ügyvédet ajánlok.
Az ingatlanos max közvetítő lehet a bank és a vevő között. A vevő ajánlatot tesz általában a követelés 10-20%-át át is kell utalni letétbe. Az egész döntési folyamat innen indul a bank pedig dönt , hogy eladja e vagy nem. úgyhogy előfordulhat, hogy jogos az előleg mértéke.
Igen,altalaban a szerzodesnek,rég a szerzodeskotes elott keszen kellene lennie,nem?
Van olyan,aki ott helyben irja meg?! Vegulis semmilyen papirt nem lattam mèg,csak vigyem a sok penzt magammal...
Bocs, előző vagyok: még annyit, hogy az első részletet ott kifizette a vevő, az ingatlanos elkísért az OTP-be és ott betettem a számlámra.
Semmiképpen ne állj velük szóba! Ezek csalók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!