Mikor lett átadva a ház?
Figyelt kérdés
El szeretnénk adni a házunkat. A CSOK miatt az érdeklődőknek tudnia kellene mikor lett átadva. Nem tudjuk sajnos. Hogy tudhatnánk meg? Hol járjunk utána?2016. szept. 18. 09:16
1/7 anonim válasza:
Földhivatalban a helyrajzi szám alapján kiderül.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. szept. 18. 09:26
3/7 A kérdező kommentje:
Még 1 kérdés. Be kell menni vagy e-mailben vagy levélben is kérni lehet?
2016. szept. 18. 09:49
4/7 anonim válasza:
Nem igazán tudom,hogy miért kell tudnia a csok miatt mert ha az új házas csok-ba reménykedik azt már akkor elbukta amikor ti a használatba vételit kikértétek.
Ügyfélkapun hrsz alapján lehet térképmásolatot és tulajdoni lapot kikérni (tulajdoni lapnál vagy egy alap ingyen és egy részletesebb ami fizetős) ezektől eltérő dolgot személyesen lehet csak.
5/7 anonim válasza:
Szia!
Szerintem is tisztázd a vevőddel miért érdekli mert én is azt gyanítom hogy az új házra járó csokra pályázik.Ott érdrkes az hogy mikor volt kiadva az építési engedély.De mivel a ti hazatokra már ki lett adva a használatbavételi csak használt hazra járó csokot kaphat.Ott viszont semmi jelentősége az átadás időpontjanak.
6/7 A kérdező kommentje:
Ebböl a dologból származhat nekünk bármi bajunk? Vagy értitek nehogy belekeverjenek bennünket valamibe.
2016. szept. 19. 21:49
7/7 anonim válasza:
Azt leszámítva hogy a vevő valószínűleg nem veszi meg a házat semmi.Ja hogy tisztán láss.A használt házra járó csok a tietekre is jàr.Két gyerekre 1,43 millió, háromra 2,2 millió Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!