Vettem egy házat. A benne lévő összes ajtóról hiányzik az egyik kilincs. Van olyan ajtó is, ahol mindkettő. Mi értelme van ennek, leszedni és elvinni a kilicseket?
És úgy vetted meg a házat, hogy előtte nem nézted meg? Vagy akkor még megvoltak?
Miért nem attól kérdezed, akitől vetted?
2016. szept. 7. 10:15
2/9 A kérdező kommentje:
Ezt nem figyeltem meg, mikor megvettem, jó áron vettem, szóval ilyen dolog még belefér. Csak kíváncsi vagyok, hogy mi lehetett az oka.
2016. szept. 7. 10:37
3/9 anonim válasza:
Akár alu, akár réz átveszi a MÉH.
2016. szept. 7. 11:25
4/9 anonim válasza:
Mert egy valódi f a s z a r i tól vetted, aki legszívesebben még a villanykapcsolókat is elvitte volna, ha nem 20 éves lepukkant darabok lennének.
Ha benne van a szerződésben, hogy a megtekintett állapotban vásárolod meg, és esetleg fotód van róla, hogy van kilincs - akár a hirdetési honlapon lévő fotókon - akkor joggal reklamálhatsz, hogy hozza vissza.
Nálunk a szalonnasütő helyet akarta elvinni a régi tulaj, de mutattam neki a honlapon, hogy itt van lefotózva, a leírásban is szerepel, hogy hozzátartozik a kínált házhoz, úgyhogy nem viszi sehova!
2016. szept. 7. 11:51
5/9 anonim válasza:
Azért, mert ilyen emberek vannak! Vannak még másfajták is el nem lehet képzelni! Rengeteg idióta van!
Amikor vettem lakást, nekem a gáztűzhely rácsát vitte el az előző tulaj, valamint kiszedte az összes villanykörtét! Ott álltam este a lakásban és semmit sem tudtam csinálni!
2016. szept. 7. 13:15
6/9 anonim válasza:
Nálunk az előző tulaj a karnist vitte el... Ott álltam egy függönnyel karnis nélkül, 3 méter magasságú ablaknál. Szerintem te is egy ilyen alaktól vetted a házad sajnos. Jó, hogy a nyílászárókat el nem vitte :(
2016. szept. 7. 14:24
7/9 anonim válasza:
Szörnyű, hogy mennyi problémátok van! Most volt egy másik kérdés, aminél azt kifogásolta az új tulaj, hogy a régi otthagyta a szart a derítőben. :-))
2016. szept. 9. 16:20
8/9 anonim válasza:
Igen, sajnos a karnist elvitte, viszont a limlomjait nem takarította ki a mennyezeti tárolóból, szóval a kettő nem zárja ki egymást, sőt.
2016. szept. 9. 16:31
9/9 A kérdező kommentje:
Ez meg otthagyta a csillárokat, hintaágyat. egy üvegasztalt. De miért pont a kilincsek kelletek neki?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!