Csak nekem hiányoznak a régi gyerek "bulik"?
Én se gondoltam volna, hogy pont ezek fognak nekem hiányozni, pedig még csak most lettem nem rég 17 éves.
De volt egyfajta hangulata :)
Nekem is hiányoznak :D Mondjuk a mikulás buli pont nem, mert utáltam az osztálytársaimat és nem szivesen vettem bármelyiküknek is 1500 ft értékben csokikat meg ilyesmiket. Meg utáltam, hogy amig én a húzottamnak telepakoltam a zsákját olyan dolgokkal, amiket kb mindenki szeret, pl. kinder buenoval, tejcsokival, kinder tojással, stb-vel, akik engem húztak, azok mindig ilyen gusztustalan dolgokat adtak nekem, mint a mentolos csoki O__O, meg vagy két maréknyi szaloncukor, alig kaptam olyan dolgokat, amik tényleg finomak voltak..
De az ilyen farsangos bulikat meg ilyesmiket én is szerettem :D Mindig vittünk egy csomó sütit meg kekszeket meg rágcsákat :P
Igeeen, nekem is! :)
De főleg a gimis bulik, vagyis ilyen rendezvények, karácsonyi ünnepség, gólyaavatás stb. Nálunk ilyen kis aranyos, vicces feladatok voltak, nem gonoszkodós/egy-két kivétellel, de mindeki élvezte, nagy poénok voltak, az ünnepségek, sulinapok, amikor minden osztáy csinált valamit a saját termében a diákok meg mentek körbe a suliban.
Voltak játékok, versenyek, kisértetház, sütik. :))
Idén végeztem a gimiben és nagyon hiányzik már most :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!