Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért ennyire olcsó?

Miért ennyire olcsó?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Adott egy ingatlan az környéki átlag árakhoz viszonítva fele áron /nm2-re vetítve. Oké nem annyira fényes oké a falakat festeni kell fürdő csempe felejtős stb. De ugyanez elmondható mindegyik másikról amik hasonló áron mennek csak fele ilyen nm2 áron. Lehet a tulajnak sürgős és állítólag nincs kedve "foglalkozni" vele. Csak én már kinőttem a mesékből. Szóval mi van ha beköltözök és kiderül hogy a szomszédban egy etnikum hacacárézik egész nap. Vagy épp egy táncstúdió működik az egyel feletti emeleten? Személyesen csak minden nap 6 után nézhető meg. Mi van akkor ha megveszem. és 1 hónap múlva kibukik a bili hogy mi miatt volt ennyi? Ilyenkor vissza lehet perelni mert nem szólt, vagy van bármi más megoldás ilyen helyzetek elkerülésére?

2016. szept. 5. 12:36
1 2
 11/16 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

"furcsa hogy csak 6 után lehet megnézni."

Van még néhány ember az országban, aki dolgozik. Ez is lehet az oka, ettől még nem feltétlen lesz problémás, de ettől még odamennék megnézni nap közben is. Persze lehet, hogy be sem jutnék, de nem is kötelező megvenni semmit.

2016. szept. 6. 06:25
 12/16 anonim ***** válasza:
Én egy felújítandó vagy bontandó házat adtam el, de telekárban. Ez azt jelenti, hogy a ház nem sokat ér, a vevő is értette, mert lebontotta később. Nem csaptam be, megmondtam, hogy árvizet átélt, összerepedt épület, nem éri meg felújítni.
2016. szept. 6. 12:55
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen kell minden mögött rosszat sejteni :)

Nálunk (kertes ikerház) tavaly meghalt a mama, a másik oldalon a fiam lakik, én egy másik házban lakom. Nem kevés költség ennyi ház után fizetni mindent, év elején meghirdettem a kétszer 120 m2-es ikerházat akciósan, hogy egyet fizet kettőt kap 22 millióra, mert sok eladó van én pedig nem kitartani akartam az árat, hanem eladni.. rengeteg nézelődő volt, komoly vevő egy sem, gondolom ugyanezen okoknál fogva, hogy gyanús.. Húsvétkor levettem a hirdetést mindenhonnan.. lehet könnyebb lesz külön-külön, drágábban eladnom :) természetesen járd körül rendesen, de lehet, nem akarnak feltétlen átverni.

2016. szept. 6. 22:13
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Valóban van olyan, hogy a tulajt nem nagyon érdekli az ingatlan, vagy hogy nincs kedve "foglalkozni" vele. Az esetek többségében azonban valami gebasz van a háttérben. Én két éve vettem házat (ráadásul külföldről), és igencsak sok utánajárásomba került, mire a tucatnyi kiválasztott ingatlanból kiszűrtem azt az egyet, ami viszonylag olcsó, de tényleg tényleg problémamentes volt. A legtöbbször egy, az egész utcát uraló cigánycsalád miatt akartak áron alul szabadulni az ingatlantól.
2016. szept. 9. 11:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, tudok Önnek tanácsot adni, ahhoz hogy minden kétséget eloszlatva tudjon döntést hozni! Ehhez kell tudnom pár részletet. Privát üzenetben elküldtem Önnek a telefonszámom, hívjon bizalommal, hogy segíthessek!
2016. szept. 9. 19:49
 16/16 anonim ***** válasza:

#14-es:

Hol volt az a maffia?

2018. júl. 1. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!