Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szerintetek ez miért ilyen olcsó?

Szerintetek ez miért ilyen olcsó?

Figyelt kérdés

Találtam 7M5-ért egy elég jó helyen levő ingatlant.

[link]

A telek hatalmas (még kis beépíthetőség esetén is megéri), jó helyen van, közel BP-hez. Máshol 10M-ért látok csak telkeket, ha ház is van rajta akkor az már rögtön 12M+ -ba kerül, persze igaz, hogy csak egy 15m2 viskó van rajta, tehát később mindenképpen építeni kellene. Több hasonló ingatlan is van a környéken. Tudja valaki az olcsóság okát (Nem akarok híg levű húst venni)?

2016. júl. 12. 08:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk, se gáz, se csatorna, se víz nincs bevezetve. Lehet, hogy még az utcába se. El kell menni megnézni, ha közművesíteni kell és nincsenek kiállások a telekre, jóformán meg is van a 2,5 milliós árrés
2016. júl. 12. 09:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Meg üdülő telek.....
2016. júl. 12. 10:32
 3/5 anonim ***** válasza:

- nem biztos, hogy lehet egyáltalán közművesíteni

- üdülőtelek, tehát bármikor várható betörés a környéken, ha odamégy lakni

- az ingatlan.com-os hirdetéseket, mikor mi kerestünk lakást, 100%-ban nem tudtuk elérni vagy már eladták őket

2016. júl. 12. 16:30
 4/5 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, bocsánat, oc-seket nem tudtuk elérni, csak eszembe jutott, hogy az ingatlan.com-on is mennyi hülye hirdetés van és véletlenül azt írtam le, kettőből egyet.:)
2016. júl. 12. 16:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Mert üdülőtelek. Ott van az adatoknál a besorolása: volt zártkerti külterület.

Ezek szerint a zártkerti alól ki lett vonva, át lett minősítve, és most üdülőövezeti telek. Attól még továbbra is külterület, (közmű???) és nem belterület, és nem lakóövezeti telek.

2016. júl. 13. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!