Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogyan tudnám a leghatékonyabb...

Hogyan tudnám a leghatékonyabban hirdetni/ eladni a lakásomat ingatlanközvetítő nélkül? Nem sürgős az eladás így tartom az árát a piaci áron amit ingatlan. C kidobott. Csak eluntam mar a bérlőket s inkabb

Figyelt kérdés
Bankba vagy masba tenném a pénzem mert mindig károkat okoztak és merő adta idegesség új normális bérlőt találni.
2016. júl. 22. 23:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
53%
A piaci árral kapcsolatos felvetés nem hülyeség. Én megnéztem a környékünket, és a hasonló lakásokat. Az ár miatt. A másik, amit mindenki mond: én sem nézek meg kép nélküli hirdetést. És imádom az alaprajzokat, hogy el tudjam képzelni magamban a lakást. És mivel tudok fotózni, sírva kérlek, ne égő villanynál, fotózz, nem leengedett redőnynél, meg ne éjjel! Süt a Nap, mint állat, egy szép, napsütéses Délelőtt!!! Köszi
2016. júl. 29. 22:32
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia,

Meg van még a lakás?

2016. szept. 13. 18:18
 13/13 A kérdező kommentje:
Elkelt szerencsére.
2016. szept. 14. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!