Hogyan tudnám a leghatékonyabban hirdetni/ eladni a lakásomat ingatlanközvetítő nélkül? Nem sürgős az eladás így tartom az árát a piaci áron amit ingatlan. C kidobott. Csak eluntam mar a bérlőket s inkabb
Mi most vettünk/adtunk el ingatlant közvetítő nélkül. A kép és alaprajz nélkülieket meg sem nyitottam, mikor kerestem. Lehet, hogy valaki így is ráharap, de legalább egy alaprajz fontos volt, hogy lássam, miről is van szó. Nekem is 24 órából áll egy nap, nem volt időm felesleges sétákat tenni.
Csinálj képeket, a neten találsz jó tippeket hozzá (pl. fényképezz inkább nappal, ne legyen kupi a lakásban, ne a család legyen a képen, stb). Fontos, hogy előnyös képeket készíts.
Ajánlom az alaprajzot is, még ha a négyzetmétereket nem is írod rá. Egy egyszerű Paint is segít, de van az ingatlan.com-nak alaprajz készítője, használhatod azt is.
Legyen hozzá egy jól összeszedett írás, amiben szerepel a lényeg az ingatlanról. Nekem fontos volt az emelet, a fűtés típusa, van-e lift vagy sem, ha több emeletes, kb. hol helyezkedik el, stb. Ehhez nézhetsz mintát a már fent lévő hirdetésekből.
Tedd fel az ingatlan.com-ra mindenképp, ha nem jelent gondot, ki is emelheted valamelyik módszerrel. De ott van a jófogás is, az otthontérkép, illetve a kisebb oldalak. Megnézheted, van-e lehetőség hirdetni az adott megyében/kerületben, mert léteznek olyan netes oldalak is, amik ezekre fókuszálnak.
Ezen kívül kiposztolhatod FB-n is, és megkérheted az ismerőseidet, hogy osszák meg, ki tudja, kinek lenne rá szüksége.
Ennyit tudok javasolni, nekünk 3 hét alatt sikerült eladni az egy szobás lakásomat Pesten.
Én már több lakást eladtam tulajdonosként és azt tapasztalom, hogy a közhiedelemmel ellentétben a rendes, nem zsúfolt, áttekinthető, tiszta lakásokat sokkal könnyebb eladni.
Készíts jól látható, világos, ízléles fotókat, hangsúlyozd ki a szövegben a lakás előnyeit. Az alaprajz is előny.
Legyen a szöveged tagolt, jól áttekinthető és lehetőleg írj helyesen.
Szerintem a Jófogás és az Ingatlan.com a leglátogatottabb, de az Ingatlanbazár.hu sem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!