Akik házközponti egyedi mérésű fűtéssel rendelkező lakásban élnek, tudtok véleményt adni? Költözés előtt állunk, és eddig saját cirkó kazánunk volt. Pro és kontra vélemények?
Szerintem a házközponti lehet a legkényelmesebb, legkörnyezetbarátabb és legjobb. Egyedi mérési rendszerrel, termosztátos radiátorszeleppel, esetleg a gázkazán mellé napkollektorral jó lehet, plusz nem tudom mennyire megoldható, valamennyire biztosan, de alap lenne, hogy a minden oldalról körülfogott, esetleg déli fekvésű, ezen felül talán még a ház többi részénél jobban szigetelt lakások kevesebb melegvizet kapjanak a radiátorokba, vagy kevésbé melegebbet, vagy ahogy megoldható... Gondolom a mennyiség adott, a kevésbé meleg lenne megoldható....
A házközponti fűtés lehet nagyon ergya is, jelentheti azt is, hogy egész télen ujjatlanban és laza nadrágban flangálsz otthon, este pedig egy átlagos pizsama és egy normál paplan is sok már... Ma hazaérve szellőztettem, és nem az elhasznált levegő miatt. Még csak október eleje van.... Konkrétan vissza se hűlt a lakás nyár óta!!!
Az egyedi mérő mindenképp jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!