Ti tapasztaltatok már ilyet?
Férjemmel épp lakásvásárlás előtt állunk.
Ki is néztünk egy házat, ami kívülről és belülről is megfelelne nekünk.
Viszont van vele egy probléma, amit én még sosem tapasztaltam:
az egyik szoba padlója teknőszerűen be van mélyedve
(a sarkoktól folyamatosan lejt lefelé az aljzat, középen pedig olyan, mint egy teknő)!
A bútorok fadarabokkal vannak kibiztosítva. A férjem nekidőlt a szekrénynek, ami megbillent :/
Az tulaj azt mondta, h „nincs rendesen feltöltve”.
Mi lehet ez? Érdemes így egyáltalán megvenni?
Amúgy árban is jó, jó helyen van, és szép lakás is.
Az eladó építette a házat?
Ha igen,akkor tudnia kell mi van a süllyedő járólap alatt.
A szigetelés utólag megoldható de ki kéne számolni:
anyagdíj,munkadíj /trehány vagy rendes munkát végzők/ költségén felül az esetleges plusz kiadásokat.Az interneten is utánanézhetsz a szakik munkadíjának ám egy vagy két statikust meg kéne kérdezni mielőtt tovább lépnél.
A kupi,rendrakás,az építkezéssel járó pluszköltségek / ebéd,tiszta ruha,más helyiségekben esetleg új alapozás,járólap,festés,tapétázás,tönkremenő bútor pótolása mellett az új alapozás miatt nem-e fog megrepedni a falak?
Kb:1,5 milliós kiadás ami esetünkben /beleszámoltam a dupla szigetelést/ ami elérheti apránként a 3 milliós költséget.
Át kell gondolnod,hogy hosszabb távon neked mi lesz a kifizetődő?
Valamiért meg akarnak szabadulni a háztól,csak az a kérdés :Hogy Miért?
Kedves 12/12!
Próbáld meg legalább kétszer is elolvasni hátha megérted!
Átmásoltam neked azt a részt amire figyelned kellene és ebben még mindig vannak olyan tételek amiket nem soroltam fel!
"A kupi,rendrakás,az építkezéssel járó pluszköltségek / ebéd,tiszta ruha,más helyiségekben esetleg új alapozás,járólap,festés,tapétázás,tönkremenő bútor pótolása mellett az új alapozás miatt nem-e fog megrepedni a falak?
Kb:1,5 milliós kiadás ami esetünkben /beleszámoltam a dupla szigetelést/ ami elérheti apránként a 3 milliós költséget.
Át kell gondolnod,hogy hosszabb távon neked mi lesz a kifizetődő?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!