Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ti tapasztaltatok már ilyet?

Ti tapasztaltatok már ilyet?

Figyelt kérdés

Férjemmel épp lakásvásárlás előtt állunk.

Ki is néztünk egy házat, ami kívülről és belülről is megfelelne nekünk.

Viszont van vele egy probléma, amit én még sosem tapasztaltam:

az egyik szoba padlója teknőszerűen be van mélyedve

(a sarkoktól folyamatosan lejt lefelé az aljzat, középen pedig olyan, mint egy teknő)!

A bútorok fadarabokkal vannak kibiztosítva. A férjem nekidőlt a szekrénynek, ami megbillent :/

Az tulaj azt mondta, h „nincs rendesen feltöltve”.

Mi lehet ez? Érdemes így egyáltalán megvenni?

Amúgy árban is jó, jó helyen van, és szép lakás is.

2016. máj. 20. 16:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az eladó építette a házat?

Ha igen,akkor tudnia kell mi van a süllyedő járólap alatt.

A szigetelés utólag megoldható de ki kéne számolni:

anyagdíj,munkadíj /trehány vagy rendes munkát végzők/ költségén felül az esetleges plusz kiadásokat.Az interneten is utánanézhetsz a szakik munkadíjának ám egy vagy két statikust meg kéne kérdezni mielőtt tovább lépnél.

A kupi,rendrakás,az építkezéssel járó pluszköltségek / ebéd,tiszta ruha,más helyiségekben esetleg új alapozás,járólap,festés,tapétázás,tönkremenő bútor pótolása mellett az új alapozás miatt nem-e fog megrepedni a falak?

Kb:1,5 milliós kiadás ami esetünkben /beleszámoltam a dupla szigetelést/ ami elérheti apránként a 3 milliós költséget.

Át kell gondolnod,hogy hosszabb távon neked mi lesz a kifizetődő?

Valamiért meg akarnak szabadulni a háztól,csak az a kérdés :Hogy Miért?

2016. máj. 24. 10:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Az aljzatbeton nem kerül három millió forintba. Hogyan? Ne röhögtess...
2016. máj. 24. 16:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Kedves 12/12!

Próbáld meg legalább kétszer is elolvasni hátha megérted!

Átmásoltam neked azt a részt amire figyelned kellene és ebben még mindig vannak olyan tételek amiket nem soroltam fel!

"A kupi,rendrakás,az építkezéssel járó pluszköltségek / ebéd,tiszta ruha,más helyiségekben esetleg új alapozás,járólap,festés,tapétázás,tönkremenő bútor pótolása mellett az új alapozás miatt nem-e fog megrepedni a falak?

Kb:1,5 milliós kiadás ami esetünkben /beleszámoltam a dupla szigetelést/ ami elérheti apránként a 3 milliós költséget.

Át kell gondolnod,hogy hosszabb távon neked mi lesz a kifizetődő?"

2016. máj. 25. 09:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Mi köze van a tönkremenő bútornak az aljzatszigeteléshez? És hova tettél dupla szigetelést? Festeni, tapétázni aljzatbetonozástól függetlenül is kell,iígy nem értem, hogy ez is miért oda lett számolva?
2016. máj. 25. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!