Tapasztaltatok ilyet?
Ilyen műanyag gyerekkádat, vagy ilyen talpas, öntöttvaskádra gondolsz? Mindegy is, a lényeg, h hááát gagyi, sz@r minőségű cikk.
Én is vettem már a kínaiban zuhanycsövet, aminek a műanyag(persze kívülről fémnek látszó) csatlakozója már fölszereléskor egyszerűen szétrepedt.....utána vettem egy rendeset dupla áron, de azzal semmi gond.....így jártam, ez van :)
....de ezt még mindig nem értem teljesen, tehát egy porcelán kádat vásároltál, ami hálózati lefolyós, de amit nem értek, h hogyan dőlhetett el, egy kád, amennyiben nem ilyen régi talpas, akkor körbe van falazva, csempézve, a lefolyója is rá van kötve a hálózatra, hogy a bántba dőlhet így el egy kád ?? :DD
Ha pedig csak úgy beraktad, ahogyan vetted, utána beleálltál, amitől az meg megbillent, és eldőlt, akkor nem csoda, h a porcelán eltörött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!