Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Tapasztaltatok ilyet?

Tapasztaltatok ilyet?

Figyelt kérdés
Pár napja vásároltam egy kádat, betettem a fürdőszobába de mikor beleálltam eldőlt és kilukadt.
2010. okt. 15. 16:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Ilyen műanyag gyerekkádat, vagy ilyen talpas, öntöttvaskádra gondolsz? Mindegy is, a lényeg, h hááát gagyi, sz@r minőségű cikk.

Én is vettem már a kínaiban zuhanycsövet, aminek a műanyag(persze kívülről fémnek látszó) csatlakozója már fölszereléskor egyszerűen szétrepedt.....utána vettem egy rendeset dupla áron, de azzal semmi gond.....így jártam, ez van :)

2010. okt. 15. 17:10
 2/6 A kérdező kommentje:
ez porcelánból van
2010. okt. 15. 17:14
 3/6 A kérdező kommentje:
nemesített acél lefolyóval
2010. okt. 15. 17:15
 4/6 anonim ***** válasza:

....de ezt még mindig nem értem teljesen, tehát egy porcelán kádat vásároltál, ami hálózati lefolyós, de amit nem értek, h hogyan dőlhetett el, egy kád, amennyiben nem ilyen régi talpas, akkor körbe van falazva, csempézve, a lefolyója is rá van kötve a hálózatra, hogy a bántba dőlhet így el egy kád ?? :DD

Ha pedig csak úgy beraktad, ahogyan vetted, utána beleálltál, amitől az meg megbillent, és eldőlt, akkor nem csoda, h a porcelán eltörött.

2010. okt. 15. 17:25
 5/6 A kérdező kommentje:
hát csak ugy betettem és beletettem a dugót, aztán beleálltam és eldőlt. Lavorbol szoktam vizet vinni bele
2010. okt. 15. 17:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát akkor meg bocs, de nincs min csodálkozni, még kicseréltetni, reklamálni sem tudsz, mert egyértelműen nem rendeltetésszerű használat miatt keletkezett a kár. Ha nincs bevezetve a víz, vagy csak egy csap van mondjuk, nem tudom, akkor lábakon álló, talpas kádat kell venni, mert az arra készült. Egy sima kád, amit be kellett vna építeni, az már ne haragudj, de nem csoda, h eldőlt, és emiatt tönkrement....
2010. okt. 15. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!