Vásároltam Budapest XI. kerületben egy 58 nm-es lakást, jó állapotban,4. emeleten, panelprogros, mi a véleményetek, jó hely, stb? Minden meglátás érdekel!
Kedves kommentelő!
Természetesen előtte is tájékozódtam, de miért ne lehetne utólag is?! Kíváncsi vagyok, gond? :)
Eső után...
Vagy csak dicsekedni jöttél?
Melyik részen? Merre néznek az ablakok, melyik utcára, milyen az elosztása, milyen a lakóközösség, milyen az állapota, mennyi volt stb stb Sorolhatnék ezer kérdést, mire megmondanám jó vétel volt-e.
Én is itt vettem tavaly, felújítottam, elégedett vagyok az eredménnyel minden tekintetben
"XI. Kerület a legjobb. "
Mindenki más szempontok szerint keres lakást/házat, így nem biztos, hogy mindenkinek a XI. ker a legjobb, egyébként laktam ott kb. 7 évet
Panelt vett az emberünk, én is panellakó lévén mertem leírni, hogy a XI. a legjobb:)
Laktam IX-ben, III-ban is évekig(najó ott a pók utcaival kiegyeznék, bár baromi messze van mindentől).
Haverok szanaszét albikban, sok környéket láttam testközelből.
XI kifejezetten tiszta kerület mindkét értelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!