Elképzelhető hogy fél éven belül visszaesnek az ingatlanárak?
"a lényeget leírtam, még így is olcsók az ingatlanok"
Hogy olcsok-e, csak viszonyitasi alap kerdese. Az emberek nemigen mobilisak, tobb, mint egy evtizede beleptunk az EU-ba, azelott is lehetett koltozgetni, EU meg tobb evtizede letezett, aztan megis 3-4x-es kulonbsegek vannak pl. egy Caen es egy londoni ingatlanarak kozott.
"ráadául befektetésnek veszik az emberek, mióta nem merik bankban tartani a pénzüket."
Jelenleg az ingatlan jobb befektetes, de bevezetnek/novelik az ingatlanberles adojat, maris billen a merleg. Valtozhatnak a kamatok is, es akkor megint sokan inkabb lekotik a penzt bankban es nem szivnak megbizhatatlan berlokkel, karbantartassal...
"az ingatlan értéke nem csökken, mint egy autóé"
Dehogynem, a piaci erteke nagyon volatilis. Ha peldaul a kovetkezo 5-10 evben idehaza is nepszerubbe valik a tavmunka, az emberek szepen visszakoltoznek videkre BP-rol es megyeszekhelyekrol, a budapesti paneldzsungelekben meredeken fognak zuhanni az ingatlanarak. Ez csak egy lehetseges valtozast kivalto tenyezo, millio masik lehet.
ez sokszor csak utólag derül ki. a problémák meg hétvégén vagy este jönnek elő legtöbbször, amikor te már pihennél.
amiket írtál, azok csak feltételezések. ilyenekbe nem bocsátkoztam, hiszen akkor akár azt is írhatnánk, hogy a fizetések 3 éven belül megtízszereződnek. lássuk be, nem sok esély van rá, de azért 0,1% is beüthet.
olyasmit meg eleve feleslegesnek tartottam leírni, hogy bizonoys régiók között különbségek vannak. ez egy tézis, nem kell leírni, nem kell megmagyarázni.
"olyasmit meg eleve feleslegesnek tartottam leírni, hogy bizonoys régiók között különbségek vannak. ez egy tézis, nem kell leírni, nem kell megmagyarázni."
Akkor miert is kellett kulfoldi ingatlanarakra hivatkozni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!