Hogyan lehet kikerülni a jófogáson a hirdetés fizetését? Van valami praktika? Lakáshirdetés.
Figyelt kérdés
Töröltem a hirdetésem és megpróbáltam újra hirdetni de vagy várok vele még 15 napot, vagy fizetek.2016. ápr. 16. 15:18
11/13 anonim válasza:
Teljesen igazad van. Kisebb értékű dolgoknal is drágállom az áraikat. (3-as)
12/13 anonim válasza:
A jófogás egy fos! Nem tudom kihez vagy mihez szabták a kiemelések árait, de brutálisan drágák. Az meg külön szánalom, hogy ha törlök egy hirdetést nem engedik újra feltenni, csak 15 nap múlva. Ha internetről letöltött képet használok, még az is baj... szóval az egész oldal úgy vicc, ahogy van. Nem is értem hogyan lehet piacvezető apróhirdetési oldal..
13/13 A kérdező kommentje:
Látom nem csak nekem ez a véleményem :)
2016. ápr. 25. 07:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!