Dunakeszire költözés?
Figyelt kérdés
Főleg ott élőket kérdeznék, h milyen a közlekedés D.kesziről? (A munkahely belső Óbudán van). Különböző körzetei vannak Dunakeszinek: Alag, Vasút stb. Melyik milyen?
nagyon szépen köszönöm a segítséget
2016. márc. 7. 15:30
11/11 anonim válasza:
Én 10 éve élek Dunakeszin, Bp-től 3 km-re. Szeretek itt lakni. Most ugyan áruljuk a lakást, mert nagyobbat szeretnénk családbővülés miatt, de mindenképp Dunakeszin maradunk majd. Valóban jó a közlekedés is Pestre és Vácra is, és helyi járatok is vannak.Ahol én lakom közel a vasút és bolt is van pont a ház mellett, de közel van a suli és ovi is.
Nyilván vannak olyan helyek Dunakeszin is, ahol nem szívesen laknék,de főleg azért mert nekem fontos, hogy gyalogosan is pár perc alatt elérhető legyen közlekedés, boltok, posta stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!