6,5 millióért megvennél egy 3,5 szobás lakást?
Pécsett van. Felújításra elmenne 3-400ezer forint.
10 emeletesben, az 5.-en van a lakás.
A lépcsőház szép, a lift fel van újítva.
A környék nem rossz, de nem is a legjobb.
Buszmegálló, gyógyszertár, kisbolt, posta 30 méteres körzetben van.
Szerintetek megéri?
Ez komoly kérdés?
Nem gondoltam volna, hogy ennyiért még egyáltalán lehet kapni lakást. Pláne ekkorát...
70 négyzetméteres.
Szóval akkor szerinted is megéri? :) Remek!
Köszi, jó, hogy mondod ezeket.:)
A közös költség és a rezsi már elintézve.
Elvileg amúgy nincs tároló hozzá, de ezt nehezn hiszem. Szóval a közös képvidelővel mindenképpen beszélnék emiatt.
Nehezen hihető. Vagy csak tulajdoni rész, vagy valami csúnya joggal van terhelve.
Ha 7. éve árulja és ennyiért sem kelt el, ott biztos kell legyen valami, amit elsőre nem vettél észre vagy nem kötöttek az orrodra.
Mondjuk a felújításra szánt 3-400 ezer forint is elég hihetetlen, annyi még egy jó állapotú lakásnál is seperc alatt elmegy.
Edig többért árulta (8,5), én alkudtam le ennyire.
A 3-4ezer csak a legalapabb felújítás (festés, erkély rendbe tétele), ezenkívül lenne még mit tenni, de azok nem sürgősek, hónapokkal a beköltözés után is meg lehet csinálni (nyílászáró-csere).
Erről az jut eszembe hogy az egyik ismerősöm is vett egy ilyen olcsó lakást utánanézett mindennek és szinte mindent rendben talált és boldogvol.
Mikor beköltöztek az első éjszaka kiment a konyhába hogy igyon egy pohár vizet és mikor felgyújtotta a villanyt akkor esett le az álla mert csak úgy hemzsegtek a csótányok a konyha minden részében.
Csak ezt az egyet felejtette el hogy megkérdezze a háztömbben lakókat hogy miért ilyen olcsó a lakás itt, utólag tudta meg hogy az egész háztömb televan csótánnyal és nemtudják kiirtani, csak úgy lenne lehtséges az irtás ha az egész tömbből kiköltöztetnének mindenkit kéthétre és az egész tömböt elgázosítanák és ez ráadásul több millió forintba is kerülne. hát ilyen buktatói is vannak az ilyen olcsó lakásvásárlásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!