Hol érdemes fiatalként Pesten első lakást venni?
Figyelt kérdés
Az egyik szempont, hogy viszonylag olcsó legyen, de lehetőleg könnyen elérhető a belváros, mert oda fogok járni suliba, bulizni stb.. De azért a nyolcker közepébe sem szeretnék menni, nem igazán tolerálom a drogosokat, csöveseket, plusz 50 kilós lány vagyok :D
Akár kijjebb eső kerületek is megfelelnek ha van éjszakai busz/metró vagy bármilyen kötöttpályás járat amivel nem kell izgulnom hogy elkések reggel és este sem lopnak szét/el :D köszi!
2015. nov. 23. 21:04
1/17 anonim válasza:
Budai oldal.
XI. kerület a legjobb szerintem. XXII szintén jó lehet. Attól függ merről és merre akarsz közlekedni.
2/17 A kérdező kommentje:
Leginkább a 4-6 és 47-49 vonalát lenne jó elérni, vagy 4es metró. Vagy a Corvinusra vagy a BGF-re fogok járni, ezért mindenképp a belváros felé közlekednék. A XI-ben nézelődtem már, de elég magasak az árak, csak a külső részén láttam olyat ami méretben és árban is megfelelne. A XXII-ből mennyire bajos a bejutás?
2015. nov. 24. 09:19
3/17 anonim válasza:
Én felváltva laktam a 22-11-22 kerben, mindkettőt imádom, de egyetemistaként, fiatalként a 11 sokkal jobb. Pestet én sem ajánlom, a belsőbb részek zsúfoltak, tele mindenféle emberrel.
4/17 anonim válasza:
Most sajnos mindenhol felszöktek az árak egyébként meglepő, de pár hónap alatt is sokat emelkedett. Én nyáron kötöttem üzletet, és most ugyanez a típus, ugyanaz a környék, hasonló állapotú, 2 millióval többért van fent az ingatlanhirdetések közt (jobb állapotú még több). Pár éve meg még az enyémhez képest is 2-3 millióval olcsóbb volt ez a kategória ugyanott.
5/17 anonim válasza:
Milyen árkategóriát, és mekkora lakást céloztál be?
6/17 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos nagyon mennek fel az árak :( kb 11-12 millióig keresek, lehetőleg minél nagyobb alapterületűt, a nagypolgári lakásokat kerülném ha lehet. Külsőbb kerületekben ennyiért láttam nagyon szép 50 nm-es két szobás erkélyeset, a belvárosban pedig kb 25 nm-est :( ezért ha átszállás nélkül bejutok pl a Fővám térre akkor nem gond ha messzebb van, de mégsem szeretnék órákat utazni..
2015. nov. 24. 13:07
7/17 anonim válasza:
Egyetemistaként jobban jársz egy beljebb lévő picike garzonnal. Kisebb a rezsi, kevesebb az utazás. Miért akarsz nagyot?
8/17 anonim válasza:
Mennyire tervezel hosszú távra?
9/17 A kérdező kommentje:
Mert eddig pont olyan pici albérletekben laktam és már nagyon elegem van belőle hogy akkora a lakás mint nálunk otthon egy szoba, a másik szempont hogy nem akarok 2 év múlva újra az eladással és vétellel bajlódni, szeretném megtartani ameddig lehet.
2015. nov. 24. 15:32
10/17 anonim válasza:
Ennyiért inkább a kék metró északi részén (XIII. ker. külső része, Újpest), esetleg Zuglóban kapsz valami kisebbet. Innen is könnyű bejárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!