Mik ennek a 69nm-es lakásnak a méretei? Többi lent
Figyelt kérdés
Méretezett alaprajzra lenne szükségem csak sajnos nem találtam mást.Ha valaki tudna nekem ebben segíteni azt megköszönném.
Szabvány méretű lakás :D
2015. nov. 17. 10:37
21/27 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a rajzot,lenyűgöző!Megkérdezhetem melyik programmal csináltad?Az erkély 4nm legalábbis a leírásban.Ha jól tudom nem számít bele a 69nm-be.Ha szépen megkérlek csinálnál egy olyat is amibe nincs beleszámítva a terasz?Köszi szépen és tényleg állat lett :D Meg ha nem is "szabvány méretű lakás"-nak hívják de biztosan több is készült ebben a méretben/kivitelezésben.
2015. nov. 19. 07:00
22/27 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem hiszem nagyon utána méregetnének :D
2015. nov. 19. 07:04
23/27 A kérdező kommentje:
Térképmásolatot van meg tulajdoni lap is(jó párszor kikérve),mert ugye 30 nap után lejár és nem 2 forint.Térkép másolat meg kb mint valami google térképből lementett kép úgy néz ki.Semmit nem ér.Nem is tudom mit kérnek rajt 3000Ft-ot.Amúgy földhivatal,Államkincstár,TB,Nav,posta... ezeket át kell zongorázni mire oda eljut az ember,hogy alaprajz kelljen :D
2015. nov. 19. 08:02
25/27 TappancsMancs válasza:
A program neve Sketchup. Az erkély nincs beleszámítva, ha nem trükközünk az külön szokott lenni. Lehet amúgy pontosítani ha mutatsz linket a lakáshoz, fotók alapján is lehet valamennyit, meg a leírás szerint.
26/27 TappancsMancs válasza:
Igazából a falvastagságok is sokat javítanának ezen, valószínűleg vannak vastagabb tartó szerkezeti falak és egy vagy két kisebb vastagságú is. Bármi jól jön de link lenne legjobb meg ha mondasz mindent.
27/27 A kérdező kommentje:
Ja bocs nem számoltam ki,dolgoztam :D Köszi szépen szerintem jó lesz,ha nem tetszik nekik jöhetnek lemérni :D Mégegyszer köszi szépen a fáradtságot,megy a like,helló! :)
2015. nov. 19. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!