Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mik ennek a 69nm-es lakásnak...

Mik ennek a 69nm-es lakásnak a méretei? Többi lent

Figyelt kérdés

[link]

Méretezett alaprajzra lenne szükségem csak sajnos nem találtam mást.Ha valaki tudna nekem ebben segíteni azt megköszönném.

Szabvány méretű lakás :D

2015. nov. 17. 10:37
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a rajzot,lenyűgöző!Megkérdezhetem melyik programmal csináltad?Az erkély 4nm legalábbis a leírásban.Ha jól tudom nem számít bele a 69nm-be.Ha szépen megkérlek csinálnál egy olyat is amibe nincs beleszámítva a terasz?Köszi szépen és tényleg állat lett :D Meg ha nem is "szabvány méretű lakás"-nak hívják de biztosan több is készült ebben a méretben/kivitelezésben.
2015. nov. 19. 07:00
 22/27 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem hiszem nagyon utána méregetnének :D
2015. nov. 19. 07:04
 23/27 A kérdező kommentje:
Térképmásolatot van meg tulajdoni lap is(jó párszor kikérve),mert ugye 30 nap után lejár és nem 2 forint.Térkép másolat meg kb mint valami google térképből lementett kép úgy néz ki.Semmit nem ér.Nem is tudom mit kérnek rajt 3000Ft-ot.Amúgy földhivatal,Államkincstár,TB,Nav,posta... ezeket át kell zongorázni mire oda eljut az ember,hogy alaprajz kelljen :D
2015. nov. 19. 08:02
 24/27 TappancsMancs ***** válasza:

20#

Igen néztem :D

2015. nov. 19. 10:25
 25/27 TappancsMancs ***** válasza:
100%
A program neve Sketchup. Az erkély nincs beleszámítva, ha nem trükközünk az külön szokott lenni. Lehet amúgy pontosítani ha mutatsz linket a lakáshoz, fotók alapján is lehet valamennyit, meg a leírás szerint.
2015. nov. 19. 10:28
 26/27 TappancsMancs ***** válasza:
Igazából a falvastagságok is sokat javítanának ezen, valószínűleg vannak vastagabb tartó szerkezeti falak és egy vagy két kisebb vastagságú is. Bármi jól jön de link lenne legjobb meg ha mondasz mindent.
2015. nov. 19. 10:30
 27/27 A kérdező kommentje:
Ja bocs nem számoltam ki,dolgoztam :D Köszi szépen szerintem jó lesz,ha nem tetszik nekik jöhetnek lemérni :D Mégegyszer köszi szépen a fáradtságot,megy a like,helló! :)
2015. nov. 19. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!