Mik ennek a 69nm-es lakásnak a méretei? Többi lent
Méretezett alaprajzra lenne szükségem csak sajnos nem találtam mást.Ha valaki tudna nekem ebben segíteni azt megköszönném.
Szabvány méretű lakás :D
"Szabvány méretű lakás"
Ja, csak sok szabvány van. Ha méretarányos a rajz akkor számold ki.
Naszóval.Gondolom lakás alatt nem tervezett családi házra gondoltok.Tehát panel/tégla lakásra.Gondolom ez mindjárt az első kérdésnél leesett.Vagy nem?Tehát vegyünk egy panel/tégla lakást.Eleve ezek minimum 4 emeletesek.Minimum!!!De tíz is lehet.Azaz szabvány méret!!Ezen lakások(linkelt kép)1+3 fél szobások(nappali és 3 félszoba)ha nem nyúlnak hozzá egyformák.Azaz szabványosak!!!Tehát méretben egyformák.A rajzon látható hány szoba van és milyen az elrendezése.Tehát végy egy 69nm-es ugyanilyen elrendezésű lakást(nem kertes házra gondoltam mert akkor úgy kérdeztem volna).Gondolom ebben a méretben ilyen arányokkal szerintem csak egyféle lehet.Persze minimális pár centi különbség most nem számít.Ja bocs azt nem írtam!!!!
Kérem csak értelmes emberkék válaszoljanak akik értik is a kérdést.Köszönöm szépen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!