Mik ennek a 69nm-es lakásnak a méretei? Többi lent
Méretezett alaprajzra lenne szükségem csak sajnos nem találtam mást.Ha valaki tudna nekem ebben segíteni azt megköszönném.
Szabvány méretű lakás :D
Kedves kérdező!
Nincs olyan, hogy szabvány méretű lakás.
Olyan van, hogy típusterv, meg házgyári típusterv alapján épített lakás. Azonban ezek projektenként eltéréseket mutatnak, tehát amit te szeretnél az nem megy.
A rajz alapján, ha méretarányos, lehet számolni közelítő méreteket. Ezt te is meg tudod tenni, ha tanultál matematikát általános iskola 8. osztályában.
Ha nem méretarányos a rajz, akkor még ez se fog menni.
Nem kéne lehülyézni a válaszadókat, mikor látszik, hogy fogalmad sincs az egészről...
"Az egyik leggyakrabban igényelt adatszolgáltatás a térképmásolat (helyszínrajz), melynek igazgatási szolgáltatási díja jelenleg 3000,- Ft."
Jé valahova félre írtam. El volt kezdve utánanéztem és elfogadják az ügyfél által készített alaprajzot. Ezt gép számolta (m2/m). A4 méret.
Lemaradt méret javítottam, ez az utóbbi okés. Azért csak A4 lett mert akkor ez megfelel.
Az erkély alapterülete pi, a fürdőszobáé meg az e (Euler állandó)
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!