Családi ház vásárlása előtt állunk, és egy kicsit berezeltem, akik meglépték írnának véleményt?
Figyelt kérdés
Ugyan én vidéken nőttem fel, de hosszú ideje Pesten élek, ebből az utolsó pár éveben ráadásul panelben. Mindig a kertesre vágytam, de most a küszöbén jól beijedtem feladni a KÉNYELMET. Óriási váltás, Pesttől kb. 20 perc távolság egyébként, és tényleg minden vágyam, de akkor is "ijesztő".2015. nov. 15. 17:11
21/25 A kérdező kommentje:
Minden szavaddal egyetértek! :) Pontosan így gondolkodom én is. Egyébként nem is a fizikai munka részétől félek, inkább az elszigeteltség, az, hogy nincs minden ott azonnal, ahogy azt megszoktam, de tudom, hogy ennek az esetleges hiánya is csak egy ideig tartana, és kárpótolnának sokkal értékesebb dolgok.
2015. nov. 19. 16:05
22/25 A kérdező kommentje:
Hátha segít a hasonló vacilálóknak, jelentem egy év eltelt, soha életemben nem voltam boldogabb!! :) Rengeteget dolgoztunk, aminek minden percét élveztem, 15 féle zöldséget termeltünk meg, bort készítettünk, kutyánk, macskánk lett, és sorolni nem tudnám mennyi élményünk volt már. Barátaim lettek, amilyenek Pesten sosem, és többet járok szórakozni, mint a városban! :D :D Elmondhatatlanul sok program, érdeklődő, és NYUGODT emberek! Leírhatatlanul tökéletes!!! :)
2016. nov. 2. 20:32
23/25 anonim válasza:
Már egy év eltelt? :O
Azt mondtam volna, 1-2 hónapja válaszoltam erre a kérdésre.
Még emlékszem a vitákra... :)
Örülök, hogy bejött.
24/25 A kérdező kommentje:
Igen, nekünk is hihetetlen, hogy eltelt egy év... :) És ez egyre csak jobb lesz, mert a felújítás nehezéségein túl vagyunk, de így is csoda év volt! :)
2016. nov. 7. 22:50
25/25 anonim válasza:
Én rossz kertesből költöztem jobb kertesbe, más településre és nem bántam meg...
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!