Budapesten mennyibe kerül minimum egy ilyen lakás, ami viszonylag jó környéken is van?
60-80m2 közötti, liftes, új építésű társasház.
Földszinten 24 órás portaszolgálat, 2 mélygarázs, lakók részére biztosított bármikor ingyenesen használható szaunák, gőzkabinok, medence, jakuzzi, kondinterem, squass pálya.
A Lechner Ödön fasornál szemeltem ki egyet, mivel ehhez dunai panoráma is van és egy 75m2-eset 45 millióért hírdetnek?
Ez szerintem nagyon jó vétel! Vagy rosszul gondolom?
Ennyi pénzt viszont nem akartam lakásra költeni, de hasonló stílusút és színvonalút szeretnék. Van esetleg máshol is ilyen típusú épület?illetve egy ilyen helyen mennyi lehet a közös költség?
Köszönöm!
Ingatlanosként mondom,hogy a leírt paramétereknek megfelelő lakás 45-ért igen korrekt vétel,reális az ár!
Bár azt is vedd figyelembe,hogy mennyi a rezsi és a közös költség,azaz,hogy fenn tudod-e tartani!
"Van esetleg máshol is ilyen típusú épület?"
Persze,több is.
"illetve egy ilyen helyen mennyi lehet a közös költség?"
50-től a csillagos ég a határ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!