Olcsó normális! Szállodát, hotelt keresek minimum 2-3 hónapra, albérletként mit tudnátok ajánlani? (Budapest)
Figyelt kérdés
Sürgősen költöznék, 60-70 ezer forintig költenék maximum rá, 1 szobát bérelnék! munkásszálló nem érdekel.
/közbe igyekszem albérletet találni, vagy valakinél szobát, de ez lenne a vészterv/
Előre is köszönöm!
23 F
2015. jan. 24. 20:45
1/4 anonim válasza:
Szerintem ennyiért nem fogsz találni normálisat. Mi párommal 15 napig laktunk Bp-n egy tök lepattant hotelben, ahol hideg volt, penészesek voltak a falak, és alig volt meleg a víz. Ha nem vagyok rákényszerülve, nem maradtam volna ott... Úgy fizettem 70000 Ft-ot, hogy volt kedvezményünk, mert szomszédos kórházban ápolták a kisfiamat.
De azért sok sikert!
2/4 anonim válasza:
Ennyi egy szoba ára kb. a 2-3 hónapra. Egy olcsóbb hotel is a többszöröse lehet.
3/4 anonim válasza:
7000/nap ár körül találhatsz kiadó apartmanokat. Ennél olcsóbban nincs.
A lakásbérlés olcsóbb.
Vagy hostel, ha szereted az emeletes ágyat és a közös fürdőt.
4/4 A kérdező kommentje:
túl sok időm/lehetőségem nincs, hogy albérlet után kutakodjak + mire találok egy megfelelőt addigra 200an látták, mire felhívom őket már az összes időpont megtelt. :/ ha találnék egy garzont 75 ig eltudnék még menni havonta, de többre nem telik sajnos..( ezt is persze rezsivel)
2015. jan. 26. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!