Hol lehet ilyen ingatlant találni?
Majd egyszer remélem lesz sok pénzem, de már most szeretnék keresgetni.
Felső szint, penthouse, 70-80nm körül, Budapest, panorámás, belső kerület vagy Buda közel a Dunához, edzőterem közelben, piac közelben, nincs magas közös költség portás stb. miatt, modern fűtés, alacsony rezsi, modern anyagokból épült relatíve új házban.
Ezek mennyire irreális igények?
nem, nincs. le tudom szűrni, de ezek nem jók. Ennél fifikásabb dologra gondoltam, olyanokra amiket nem feltétlen hirdetnek a pór népnek, esetleg bedőlt lakás a bank nyakán amit szintén szűkebb körben hirdetnek, vagy ingatlanosok amiket csak zártabb körnek hirdetnek.
Vagy nem tudom.
De ezeket a vicceskedő ingatlan.com és hasonló beszólásokat hagyjuk már... :)
Több új építésű lakóparkban adottak ezek a feltételek. Pesten és Budán is sok olyan lakópark van.
Nem, nincs zártabb körű hirdetés az ingatlanbizniszben.
Bedőlt ingatlanok pl. az otpip.hu oldalon vannak, de azt is felteszik az ügynökök a hirdetési oldalakra, mint pl. az ingatlan.com.
Minden ingatlanügynökséget megtalálsz a neten a Google-ból indulva, illetve az ingatlan.com hirdetői között is.:)
"nem, nincs. le tudom szűrni, de ezek nem jók."
Akkor jelenleg nincs ilyen a kínálatban.
De én láttam már az évek során, úgyhogy létezik.
Egy lakáskeresés többéves meló heti 20-30 órát rááldozva.
Mi eddig 4x vettünk ingatlant, 2,5-8 évbe telt megtalálni, amit kigondoltunk.
Na az nem túl bíztató :)
Akkor ti igencsak megfontolt vevőknek vagytok mondhatóak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!