Új szocpol (csok)? Arrol lenne szo, hogy van egy gyerekünk aki utan kapunk kb 600e ft-ot, + vallalnank meg egyet igy 1millio ft. Tobbi lent
csokunk kb 4m ert szeretnénk használt lakást venni, az lenne a lenyeg hogy a fizetése a páromnak minimálbér + az én gyesemet is beleszamoljak Elvileg. oneronk nincs sajna de ha ugy lenne tudnánk összerakni mert nem Ennyit keres a párom tobbet... Na szoval mennyi hitelt adna fel a bank erre (ezekre) az osszegekre a bank, hogy megtudjuk venni a hazat, es egy 4m háznál amibol 1m a csokunk mennyi onero kene? A párom fizuja kb 67 plusz az én gyesem... Egybe szamoljak
??????
4M Ft-os házat nagyon kevés bank fogad el fedezetnek, mert nagyon kis értékű és kb 50-60%-ig lehet terhelni hitellel és a megelőlegező CSOK-kal. Csak a meglévő gyermek után járó 600E Ft tekinthető így önerőnek. A párod jövedelme is nagyon alacsony.
Véleményem szerint kellene még egy adóstárs, aki legalább minimálbért keres és kell majd legalább 1,2-1,5M Ft KP is.
Koszi a valaszt!
Hat ez remek megint a sok gyerekesek jarnak jol na es persze akiknek Jo fizetesuk van! 👍 HM...
Amint mondtam nem Ennyit keres a párom egy festést kibienank es kitudnank fizetni mindent amit kell ez a legkevesebb gondolom nem egy millio ftba kerülnek azok a dolgok amit felsoroltal....
Az meg hogy mibol fizetnenk a torlesztot, mint mondtam nem Ennyit keres a párom amugy meg ugy birom ezt valaki itt kérdez a szocpolrol egybol eddig nem volt akkor honnan lesz... -.- kérdeztem, valaszt várok nem magan véleményt... Ugyhogy aki tovabbra is hasonlókat szeretne kommentálni koszonom nem kérem
Szval a banknak keves ez a 4m haz h hitelt adhasson most 3m ert ami alkukepes talaltam egy házat szval ez se lesz eleg a banknak hitelhez hat ez remek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!