Teljesen mindegy hol van a ház... az esély 50-50%.
Talán a mellékutca vonzóbb lehet a betörőnek.. kisebb a forgalom.
2015. júl. 14. 22:47
2/14 anonim válasza:
Ezen már én is gondolkoztam, nem feltétlenül igaz.
Magyarország bűnügyi térképét megnézve szembeötlő, hogy a bűnelkövetések helyszíne követi a főbb közlekedési útvonalakat. Ez még akár a betörésre is igaz lehet, valószínűleg az is követi a statisztikát. Elvégre logikus, hogy egy főútvonali házat többen látnak, jobban észreveszik a profi bűnözők is (leszámítva azokat, akik végigjárják a mellékutcákat). Egy figyelő is észrevétlenebb lehet egy főutcán, mint egy eldugott mellékutcában, ahol a madár se jár.
2015. júl. 14. 23:05
3/14 anonim válasza:
Amit a 2-es ír, abban van igazság, de az is benne van a statisztikában, hogy a félreeső helyek (pl. zsákutca) ugyanúgy veszélyeztettek, mert nagyobb az esély, hogy nem veszi őket észre senki.
Jó zárak kellenek (hogy legalább macerásabb legyen feltörni) + valamiféle riasztó és kész.
2015. júl. 14. 23:35
4/14 anonim válasza:
Ja. Épp ezért fele-fele..ahogy az első írta.
2015. júl. 14. 23:40
5/14 anonim válasza:
en egy faluban elek,az 55os fout mellett van a hazunk...nem sokkal azelott tortek be ide,mielott mi idekoltoztunk,majd nehany evvel kesobb mashoz is betortek,par hazra tolunk ugyanebben az utcaban,a fout mellett...sem elotte,sem azota nem hallottam egyeb betorest a faluban,csak itt a fouton ezt a kettot...lehet veletlen is,de ez alapjan meg talan vonzobb a fout
2015. júl. 15. 09:59
6/14 anonim válasza:
ahova be akarnak menni oda be is fognak,teljesen mind1,hogy hol van az a ház.....
2015. júl. 15. 11:46
7/14 anonim válasza:
2 komondor és meg van oldva.
2015. júl. 15. 12:23
8/14 anonim válasza:
Beépített rádiós biztonsági rendszer, működőképes akkuval, bekötve valamelyik biztonsági céghez vagy a rendőrségre. Ha kint a cég matricája és jól látható a sziréna, kétszer is meggondolja a betörő, megpróbálja-e? Elég, ha feszegeti az ajtót vagy az ablakot, a néma riasztás már végigmegy. Ha bárki bemegy és kilép a biztonsági zónából a kód beütése nélkül, akkor már a sziréna is üvölteni fog. Ráadásul egyszeri beruházás a beszereltetése, havi 3-4 ezer ft. utána a számla, ennyit biztosan megér. Van Rimi, Celucci stb. Nézz körül a neten és szereltesd be.
2015. júl. 15. 13:20
9/14 anonim válasza:
Előző vagyok:
Egyébként hiába vágja el a kábelt vagy csapja le a villanyórát, a rendszer azonnal akkura vált és akkor is üvölteni fog a sziréna és jön az őrség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!