Megéri ezt a házat megvenni? Ha kivülrôl bepucolom akkor nem lesz semmi baj, nem? Vagy igen?
Osszinte legyek drága?erre rendesen kell költeni,mert csak belul"stabil" kívülről szinte hullik szet.
Sztem nez körbe jobban a beten
Mire ezt rendbe teszed plusz 1-1,5 ad össze a vétel árral...mar anyut nem is er meg.
Te tudod...ne kapkod el!
Bocsi a telo felre javít..ha esetleg nem erted szólj akkor meg1x leirom....
Lenyeg sztem draga nem eri meg az árát...ugyanis vétel ár.: 3.2m
Plusz redbe tetettni also hangon
1M 1,5m korul lesz ad ossze...ennyit mar mégse er a haz.
Belul ugy ahogy elfogadható de gondolom arra is kell költeni...kivulrol meg ne is beszéljünk rengeteg.... Regu haz vályog...cserepes tető lehet azt is cserelned kell...mellek. Helyseg0 mert. Semmit se wr.
Ott Szabolcsban vannak jobb hazak 3m ft ert nez körbe ne kapkod el
Hát ami engem zavar a fotók nagyon keveset árulnak el ,elég keskeny szögben vannak készítve .Vajon nem akarnak valamit eltakarni? Nem csak a pofásabb részeket mutatják?
Nézesd meg egy szakemberrel és kérj kapásból árat a felújításra .
Nem biztos, hogy annyira rossz. Tipikus ingatlanhirdetéses képek, alig látni valamit, ez alapján nem sok mindent lehet megállapítani. A képek fele az ólakról készült :))
A vakolat egy dolog, fontosabb vizesedik-e, mi a helyzet a tetővel, statikailag rendben van-e.
Ezen felül meg ugye minden a régi. Víz, áram, nyílászárók, fűtés, burkolatok, stb. Vagy így hagyod, de nem a mai életvezetésre van kialakítva, vagy mindent egyben, vagy apránként kicseréltetsz.
Jön is a következő kérdés van-e keret felújításra.
Kb. ilyet vettem én is, picit jobbat talán, ráment 4 millió, most már teljesen jó. Nekem ez így megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!