Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ti beköltöznétek?

Ti beköltöznétek?

Figyelt kérdés
Anyós, após, párom a leendő baba és én. Kinéztünk egy házat 5 szobás 8alsó szinten 2szoba, konyha,fürdőszoba, felső szinten 2szoba +fürdőszoba a tetőtér beépített. Az alsó szintet kicsit fel kéne újítani
2015. júl. 9. 13:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Engem utál az anyósom így én nem költöznék vele egy házba.
2015. júl. 9. 13:16
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

Mi a kérdés?

Hogy jó ez a ház?

Vagy hogy laknék-e anyósékkal?

A házat ti tudjátok, hogy mennyire felel meg az igényeiteknek és a pénztárcátoknak.

Én személy szerint nem szeretnék együtt lakni szülőkkel, a sajátjaimmal sem, nem ám máséval. És nem azért mert rosszban vagyunk. Nagyon is jó a kapcsolatunk. De nem érezném igazán, hogy van normális magánéletünk.

2015. júl. 9. 13:18
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
Ezt csak ti tudjátok eldönteni. Hiszen ti vagytok képben, milyenek az anyósék. Ismerek nem egy családot, ahol békében, az együttélés előnyeit kihasználva élnek egy házban. De van, aki erre képtelen.
2015. júl. 9. 13:18
 4/9 A kérdező kommentje:
Már egy éve együtt élünk egy 1+2félszobás lakásba. Ott ők a nagy szobát és az egyik fél szobát használják. Szeetnének nagyobba kötlzöni, nyilván a babával a fél szobába nem férünk el. 18 milióárt megtudnánk venni. Csak félek kicsit. hogy nem e nagy ez. De mégis külön lennénk.
2015. júl. 9. 13:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem semmiképpen sem.

Lehető legrosszabb ötlet fiatal párként a szülőkkel együtt élni. Éljétek inkább a saját életeteket!

2015. júl. 9. 17:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már attól nem szimpatikusak, hogy ők ketten két szobát használnak, ti meg hárman egyet :)
2015. júl. 9. 17:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha van pénzetek, és nem hitelben gondolkoztok, akkor ne.

Melyik városról van szó?

18 millióért szerintem bárhol lehet 2 önálló házat is venni, csak Pest belterületén nem.

De 2 lakást szerintem még ott is.

Mi együtt élünk a párom édesanyjával, igazából jó a kapcsolat. Ő idős, beteg, nem szeretnénk egyedül hagyni. De azért olyan jó lenne néha kettesben lenni, Kicsit távolabb van a szobája, de azért házaséletet élni így is nagyon halkan kell, meg van olyan, hogy halljuk, hogy jön a konyhába, olyankor gyorsan ruha fel, mert ő már kissé szenilis, bejöhet. Praktikumból élünk együtt, lakáshitel miatt, előtte 2 külön családi házat tartottunk fent, de ő minimum segélyt kap, így mi tartottuk fent a párommal mindkét házat, és nem bírtuk. Minden számlából kettő volt, 2 fullos rezsi. Ha nálatok mindkét részről van normális fizetés/nyugdíj, akkor nem kérdés, hogy külön.

2015. júl. 9. 18:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez már évtizedekkel ezelőtt sem vált be. Nagymamáéknak nem volt először lakásuk, anyóssal laktak, egy kétszobás lakásban. Állandóan zaklatta őket, hallgatózott, az ő főztjét ehette csak a fiacskája stb. Végül nem bírták tovább és elmentek albérletbe. Anya apámhoz költözött (neki nem éltek a szülei), mi is külön vagyunk.
2015. júl. 9. 23:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Ahogy nézem a ház elosztását, nem lennétek külön, max. kicsit jobban el tudtok vonulni, mint most, mivel fönt nincs konyha, csak fürdőszoba. Tehát ha főzöl vagy akár csak melegítesz, le kell menni hozzájuk a konyhába. Így meg már nem jó. Amúgy te tudod, hogy hogy jössz ki az anyósodékkal, mennyire ragaszkodsz a magánéletedhez, mert így azért nem lesz teljesen privát.
2015. júl. 10. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!