Ti beköltöznétek?
Mi a kérdés?
Hogy jó ez a ház?
Vagy hogy laknék-e anyósékkal?
A házat ti tudjátok, hogy mennyire felel meg az igényeiteknek és a pénztárcátoknak.
Én személy szerint nem szeretnék együtt lakni szülőkkel, a sajátjaimmal sem, nem ám máséval. És nem azért mert rosszban vagyunk. Nagyon is jó a kapcsolatunk. De nem érezném igazán, hogy van normális magánéletünk.
Nem semmiképpen sem.
Lehető legrosszabb ötlet fiatal párként a szülőkkel együtt élni. Éljétek inkább a saját életeteket!
Ha van pénzetek, és nem hitelben gondolkoztok, akkor ne.
Melyik városról van szó?
18 millióért szerintem bárhol lehet 2 önálló házat is venni, csak Pest belterületén nem.
De 2 lakást szerintem még ott is.
Mi együtt élünk a párom édesanyjával, igazából jó a kapcsolat. Ő idős, beteg, nem szeretnénk egyedül hagyni. De azért olyan jó lenne néha kettesben lenni, Kicsit távolabb van a szobája, de azért házaséletet élni így is nagyon halkan kell, meg van olyan, hogy halljuk, hogy jön a konyhába, olyankor gyorsan ruha fel, mert ő már kissé szenilis, bejöhet. Praktikumból élünk együtt, lakáshitel miatt, előtte 2 külön családi házat tartottunk fent, de ő minimum segélyt kap, így mi tartottuk fent a párommal mindkét házat, és nem bírtuk. Minden számlából kettő volt, 2 fullos rezsi. Ha nálatok mindkét részről van normális fizetés/nyugdíj, akkor nem kérdés, hogy külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!