Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Milyen Békásmegyeren lakni?

Milyen Békásmegyeren lakni?

Figyelt kérdés
2015. júl. 9. 09:08
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
Én gyerekként éltem ott a 80-90-es években. Akkor jó volt ott lakni. Már lassan 20 éve nem élek ott, de a legjobb gyerekkori barátom még mindig ott él. Ma már nincs az a pénz,hogy ott éljek. Borzalmas lett. A közbiztonság sem a legjobb.
2015. júl. 9. 09:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Zajos, a szentendrei úton állandóan megy a mentő, a zsúfoltság is látszik, mivel hatalmas lakótelep. Ha szigetelt panelbe mész, akkor jobb a helyzet, de a többségük megmaradt a 80-as évek színvonalán. A duna felőli oldala nyugodtabb, a hév állomás felőli oldala tisztább, felújítottabb. Paraszt, rézbőrű mindenhol akad, érdekes módon több rézbőrűt várna az ember. Drogost nem sokat látni az utcán, ha füves területre mész, nézz a lábad elé, mert jó pesti szokásként a kutyaszart nem szedik össze. Mit mondjak még?! Nyugdíjasból sok van, és a legtöbb panellakó egy villanykörte becsavarásához is villanyszerelőt hív, de ugyanez egy tömítéscsere is a zuhanyfejhez. Tapasztalataim szerint kihasználják az embert, ahol tudják, utána meg belekötnek, ahol tudnak. Két évig laktam ott nemrég, nekem jobb a pestiek számára vidéknek mondott nagyváros.
2015. júl. 9. 17:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Csillaghegyen laktam, de szakrendelőbe, piacra stb. feljártunk a lakótelepre. Poros és zsúfolt, nem az élhető kategória. Nehéz közlekedni, akármelyik hídon jársz át, dugóba kerülsz reggel és este is. A Pünkösdfürdői utcai kereszteződés rémálom, nem lehet átjutni, száz éve megígérték az alul- és felüljárót, de nem történik semmi.
2015. júl. 9. 23:29
 4/7 anonim ***** válasza:
87%

Pár éve élek a dombos oldalon. Kiváló az infrastruktúra, van két spár, egy tesco expressz, pár gyorsétkezde, pékség, posta, rendelő, óvoda, patika, pár suli, okmányiroda, a HÉV-en túl egy hatalmas piac (mondjuk itt már nagyon sok rézbőrű és alkesz szokott lézengeni). Jár innen egy csomó busz, HÉV pontosan jár és a batyiig visz (negyven-ötven perc, van akinek ez sok). Az itteni panelek távfűtésesek (nagyon olcsó), Digi és UPC szolgáltat internetet a legtöbb épületben. Közbiztonságot én jónak ítélem meg, sosem kötött belém senki, sok a térfigyelő kamera. Van egy csomó bicikliút a környéken, a dombok között is lehet kirándulni (Nagy Kevély, Rókahegyi Kőfejtő). Lehet sétálni a dunaparton, van strand, van ott egy csomó bár-gyorsétkezde, nyáron esténként élő zenével (jó, tipikus olcsó éttermi egytagú szintis zenekar, de megteremti a hangulatot).

Szerintem nehéz mindezzel ár-érték arányban versenyezni BP-n. Egyetlen dolgot rühellek csak, a közterületen levő szemeteseket néha elfelejtik üriteni és a szél szétfújja a dzsuvát, ha több figyelmet forditanának a közterületek tisztaságára, tökéletes lenne!

2015. júl. 14. 14:11
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem igen szép környék, én mondjuk a hegy felőli oldal egy kertes házában élek. A közlekedés viszont borzalom, akár tömegközlekedést használsz, akár autót.
2015. júl. 16. 10:51
 6/7 anonim válasza:
Ugyanaz a véleményem mint a 4-esnek.
2015. okt. 29. 04:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem napon barnult is van bőven, bár régebben a lakótelepen szinte csak azok voltak (az 1990 előtti fővárosi hatóságok ide pakoltak ki minden renitens családot), de hamar kirakták őket. Tábortűz a nappaliban, sertés az erkélyen stb. volt kezdetben. Ma már szigetelt a házak nagy része, remélhetően őrült sincs (Jós utcai robbanás).
2015. okt. 29. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!