Milyen Budapesten a 8. keruletben lakni?
Elso: ezt kerdezem, hogy hol erdemes, es hova inkabb ne. :)
Masodik: Koszi a kommentet, nagyon hasznos. Akkor te alapvetoen jol erzed ott magad? En csak egyszer jartam arra, volt sok uj epitesu haz is, alapvetoen nem tunt nagyon gazosnak. De joval olcsobbak ott a lakasok, mint mashol a belvarosban, ezert tartok kicsit tole. Persze meg kell nezni konkretan a helyet, csak kivancsi voltam mas tapasztalatara.
Körúton belüli rész (Palotanegyed) jobb hírü mint a külső rész.
A főutak mellett általában jobb a helyzet.
Ellentmondás ugyan, de a 8.ker. szerintem legjobb része a Tisztviselőtelep (Üllői-Vajda P.- Könyves K. közt).
A már említett II. János-Pál pápa tér is jó, de ez akár pár utcával arrébb már változhat.
A Corvin negyed is fejlödik, az új építésü házak lakosság cserét is okoztak.
Érdemes megnézni a környéket, mert akár még házanként is változhat a helyzet.
Van ami viszont kerülendő, pl. Diószegi utca, Lujza utca.
Egyszer elsétálsz arra, és megérted miért.
"A már említett II. János-Pál pápa tér is jó"
En laktam itt regi epuletben, falak gyengen szigetelte, hallottam, hogy a bal es jobb oldali szomszednal epp mirol diskuralnak. A legnagyobb gond a felso szomszed volt, aki kissebbsegi. ;( A park mindig tele volt hajlektalanokkal.
Koszi a kommenteket!
Ha van meg vki, aki erre jar es keruleti lako, az se tartsa vissza magat! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!