A ház eladásához szükséges energetikai tanusítványhoz milyen adatok papirok szükségesek? Olvastam, hogy a neten annak beszerzése olcsobb, de kicsit kinai nekem annak kitőltése.
saját házad adatait nem hinném, hogy a neten megtalálod. A készítőnek szükséges egy tervrajz(rajz méretekkel), a falak, födémek rétegrendje, nyílászárók típusa, hőátbocs értéke...stb. ha nincs, akkor ezeket ők szerkesztik, ellenőrzik, így drágább lesz.
mindenesetre kérj árajánlatokat és a várható költségekről nyilatkozzanak.
Nagyon köszönöm a válaszokat.
És azt is köszönöm, hogy felhívtátok a figyelmem a helytelen kérdésre. Bocsánat, de annyira járatlan vagyok az ügyek intézésében, de legalább most muszály lesz kicsit tanulnom.
Ugyanis azt szerettem volna kérdezni, hogy hogyan kell kitölteni azt a kérdőívet amit küldenek az energia tanúsitványhoz, hogy ahhoz milyen adatok szükségesek? A tervrajzot le kell fényképezni, és azt be szkennelni vagy hogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!