Egy 100nm téglaház aminek tégla az alapja 1 m mélyen, és a ház is tégla épület. Mennyi téglából épithető fel nagyméretű?
Figyelt kérdés
2015. máj. 30. 02:23
1/6 anonim válasza:
Ez így elég kevés adat add meg a pontos méreteket a válaszfalakét is.Az alapot nem építeném téglából minimum
zsalutéglából.
2/6 anonim válasza:
nagyban függ az alaprajztól is, téglából nem csinálnak alapot, mert a felszínközeli részen a víz és fagy szétszedi. a m2-be való téglamennyiségét pedig a honlapokon megtalálod, ez nem nagy számítási múvelet, ennyit csak meg tudsz csinálni.
3/6 A kérdező kommentje:
hát igazából le akarnám bontani a tégla miatt ez egy régi polgári ház de nem vályog hanem tégla
2015. máj. 30. 07:59
4/6 anonim válasza:
1-es vagyok most már tuti nem értem .Ha a bontást is számolod akkor nagyon sokba .Szerintem keress egy normális szanálással foglalkozó céget és próbáljátok menteni ami menthető. Átépítéssel lehet olcsóbban megoldható.Esetleg írd le részletesebben mit is szeretnétek.
5/6 A kérdező kommentje:
leakarom bontani a házat és felszeletelni az igy kinyert téglát belőle.csak nem tudom mennyi tégla lehet ebbe a házba.de majd feltérképezem a terepet.köszönöm a segitséget.
2015. máj. 30. 15:43
6/6 anonim válasza:
Milyen vastagok a falak? Ablaknál tudod megmérni. Abból ki lehet számolni. Ha nagyon régi az a ház, régi a tégla is, azt ne használd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!