Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Támogatják valahogy az egyedül...

Támogatják valahogy az egyedülállók első lakáshoz jutását a Fundamentán kívül?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 13. 16:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

9-es, ebben a témában elég nagy a tapasztalatom. Ugye Te sem gondolod komolyan, hogy az a magyar valóság, miszerint egy fiatal azért nem tud párhuzamosan több lakáskasszát indítani, mert az összes közeli hozzátartozója nevén már fut ilyen szerződés?

Az igazság sokkal közelebb áll ahhoz, hogy nagyon kevés ember veszi igénybe ezeket a támogatásokat, mert egyrészt nem ismeri a termék működését, nem ismerik a saját lehetőségeiket sem, másrészt nagyon alacsony a magyarok megtakarítási hajlama.

2015. ápr. 14. 14:18
 12/25 anonim ***** válasza:
Pontosan!
2015. ápr. 14. 14:30
 13/25 anonim ***** válasza:

Szóval még mindig ott tartunk hogy nyomjátok a hülyeséget pedig a kérdésben is ott van: " Fundamentán kívül"!!

Szóval szomszed néni nem is jo, csak közeli hozzátartozo akinek már ugyis van és érthetően saját magának gyűjti.

Hát nem lettünk okosabbak tőletek.

Azon kár lovagolni, hogy nem jellemző Magyarországon meg így-úgy... nyilván van sok család ahol egy sincs. Máshol viszont van mindenkinek.

Tehát nem tudtok segíteni az eredeti kérdésben.

2015. ápr. 14. 15:13
 14/25 anonim ***** válasza:

" 9-es, ebben a témában elég nagy a

tapasztalatom."

Hát... túl nagy nem lehet a tudásod ha csak a fundamentat nyomatod miközben a kérdésben is azon kívüli megoldás kéne!

A fundamenta havi 20 nem túl sok. Abbol sose jön össze lakásra de még ha egy párt nézünk 40 ezerrel, az is kevés.

2015. ápr. 14. 15:17
 15/25 anonim ***** válasza:

"Szóval még mindig ott tartunk hogy nyomjátok a hülyeséget pedig a kérdésben is ott van: " Fundamentán kívül"!!"

Vicces, hogy épp te kéred számon, hogy a kérdésre válaszoljunk. :)

De segítek: olvasd el a 8. választ és megláthatod, hogy a kérdező megkapta már a választ, ergo, megint nem figyeltél. :) Már csak téged kellett helyre tenni.

"Szóval szomszed néni nem is jo, csak közeli hozzátartozo akinek már ugyis van és érthetően saját magának gyűjti."

Rögtön ezzel kezdtem, hogy csak közeli hozzátartozó játszik. Te csak élből ellenkezel, vagy azért olvasol is néha? :)

"Hát nem lettünk okosabbak tőletek."

Te biztosan nem, rajtad csak a csoda segítene. :)

"Azon kár lovagolni, hogy nem jellemző Magyarországon meg így-úgy... nyilván van sok család ahol egy sincs. Máshol viszont van mindenkinek."

És még te kéred számon, hogy a kérdésre válaszoljunk? Ez pl. mennyiben érinti a kérdezőt? :)

"Tehát nem tudtok segíteni az eredeti kérdésben."

De tudtunk, ugyanis elmondtuk, hogy nincs más lehetőség egyedülállóknak. Ha ennyire nem figyelsz, mi a töknek vagy itt? :)

2015. ápr. 14. 19:09
 16/25 anonim ***** válasza:
Látom megoldást nem tudsz de személyeskedés nagyon megy. Semmi gond, nem is vártam többet.
2015. ápr. 14. 19:28
 17/25 anonim ***** válasza:
Talán először nézz tükörbe csibém. :)
2015. ápr. 14. 19:59
 18/25 anonim ***** válasza:

Talán inkább te nézz a tükörbe, tyúkanyóm!

Nem mondtál semmi okosat de azt legalább magas lóról mintha ezt eddig senki se tudta volna, hogy más is igényelheti az LTP-t. Meg kellett volna köszönni, hogy hú de mekkora trükk?! :D

Ezért szenvedsz itt mert nem éljeneztelek a közismert ám használhatatlan válaszodért? :-)

2015. ápr. 14. 20:29
 19/25 anonim ***** válasza:

Nálad igen komoly gondok lehetnek ott fejmagasságban kispajtás.

"Sajnos nem is nyithatsz! Ha van fundamenta akkor OTPnél vagy mashol sem nyithatsz lakástakarékot mert azt egy embernek csak egyet lehet. Max 20 ezer ft per ho sajna!"

Ezt tök véletlenül nem tudod, ki mondta?

Akkor most mit játszod az eszed, hogy te aztán mindig is tudtad? Kezd elég szánalmas lenni ez a primitív erőlködésed.

Nem szégyen ám, ha időnként beismered a tévedésedet, talán még tisztelnélek is érte. De így csak magadat járatod le, nem engem. Megéri?

2015. ápr. 14. 20:36
 20/25 A kérdező kommentje:

Van egy tesóm, neki a szüleink nyitottak és fizetik is, nekem nem, a sajátomat én fizetem, de elég korlátozottak a lehetőségeim még úgy is, hogy amit tudok, félreteszek, megtakarításra megy.

Amikor kicsik voltunk, anyám el akarta indítani a lakáskasszát, apám ellenezte. Én később vágtam bele, mikor már dolgoztam és volt saját jövedelmem, de egyedül csak havi 10.000Ft-ot tudtam vállalni kezdetben, később ezt megdupláztuk, de azt is magam fizetem.

A szüleim felajánlottak 2milliót, de csak tavaly adták ide, én még meg tudtam volna kicsit kamatoztatni, ha hamarabb megkapom (megvolt hamarabb is, csak nem akarták ideadni).

2015. ápr. 15. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!