Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Semmi esélyük? Én gyeden...

Semmi esélyük? Én gyeden vagyok első gyerekükkel.

Figyelt kérdés
Férjemnek van bejelentett munkája. A baj, hogy minimálbérre van bejelentve. Van fundamentánk amit 4 éve fizetünk 10e/hó. Eddig ahol érdeklődtünk azt mondták a gyed kizáró tényező, mert nem munkabér.
2015. márc. 16. 12:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, a GYED-re neked senki nem fog hitelt adni, mert nem számít jövedelemnek. Ugyan így a GYES sem és a CSP sem!

Nézz utána a CSOK-nak (Családi Otthonteremtési Hitel), egy gyerekre, használt lakás esetén is tudjátok igényelni. Jó, nem egy nagy összeg, de hátha.

Viszont önerő nélkül nem fogtok szintén sehol sem hitelt kapni, ami 10%-a a vételárnak (minimum!).

A fundamentára meg lehet lakáshitelt felvenni, ha letelik. Érdemes annak is utána járni!

2015. márc. 16. 12:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Az ugyan nem derül ki a kérdésedből hogy mire nincs esélyetek, de találgatok:

Lakáshitel?

Ne haragudj meg érte, de nektek nem olyan az anyagi helyzetetek (minimálbér+gyed) ami feltételezné egy saját ingatlan megvásárlásának a lehetőségét. Ezért nem is fogtok hitelt kapni rá.

Ezzel az erővel bárkinek lehetne saját lakása... :-/

2015. márc. 16. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!